Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

fisrcxuk3

Hoppá ! ez egyre  jobb! Ez egy alu harang , benne egy öv.fékdob szerű öntvénnyel?Akkor ne is erőltesd lehúzóval , csak akkor ha az agyat tudod megfogni.
Én tovább gondolnám azt a négyfuratos körmöskulcsos dolgot.
Szerintem avval van felfogva az agyra a" fékdob".

fisrcxuk3

Az a 4 furatos lehet belső , lehet külső menetes  akár...

TROMF22

A videódat elnézve mégis lehet itt valami "csavar".
Kívül az alu. harang, úgy látom egyben az ékszíjtárcsákkal.
És belül egy második harang, ennek az agy részét hajtja a motor tengely. Ezt a kettőt nem tudod szétválasztani.

Furák ott az alu fedélen belül azok kamra-szerűségek. Mégis lenne benne valami hydrodinamika? Egyelőre nem világos, hogy mi nyitja a röpsúlyokat, ha az ellendarabot (a harangot) forgatja a motortengely.

Egyre érdekesebb ...

4ud9rtjz

Én se értem ezt!De a harangba a belső dobrész amibe a röpsúly neki szórul az acél és ki is lehet szedni!!!

jani300

Lelőtted a poént .
Nézegetem egy ideje ilyesmire jutottam én is .
Elvileg a fékdob van csapágyazva a tengelyen a szíjtárcsával egy egységként . Akár hernyócsavar is lehet a motortengely és a ráreteszelt külön tengelydarab közt hosszirányú rögzítésként  .

4ud9rtjz

Értem mire gondolsz csak sehol sincs semmi olyen nyilás vagy fúrat ahol lenne bármilyen csavar is reteszelésként!!!

jani300

Na de hát akkor mutasd már kiszedve !

4ud9rtjz

De az már csak holnap lesz mert már nem vagyok a műhelybe!Akkor holnap felrakom majd addig is köszönöm a segetséget!

jani300

Tromf 22 hozzászólása után már másnak tűnik a működése .
Meg jobban megnézve látni vélek egy központi biztosító csavart is a motortengelyben .
Mindenesetre ez végre egy érdekes  téma :)

fisrcxuk3

A röpsúlytartó alaplapnak mi a meghajtása?

jani300

[#t133p46638#]
Kezd érdekes lenni , a legkülső dekniben vannak a röpsúlyok csapjai , az egész összecsavarozott fazék úgy tűnik együtt forog a röpsúlyokkal , ötletem sincsem ,de kíváncsi lettem mostmár :)

fisrcxuk3

A központi biztosítócsavar nem az alaplapot hajtó cuccot fogja egyazon ékpályán fel? Mindenképp az alaplapot kell a mocinak tekerni ,a harangon keresztül hajt a szijtárcsára , a ház akár lehet szabadon is.

fisrcxuk3

Nem ,nézd meg a belsőről készűlt képeket!

4ud9rtjz

Ezt most nem értem!

fisrcxuk3

Uff! Ezt tényleg visszavonom! Az a hombár külsö fedlapja valójában? Hát pedig  akkor azt kell tekerni a motornak! És az öntvény harang együtt megy a szíjtárcsával.
De! nem látom az alu burkolat , és a szíjtárcsa közt az illesztést, ha külön forog.