Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Úgy látom alakul, a csőtengely végéből már sikerült egy darabot kitörni. :(

svejk

Úgy egyébként mi a szerepe ennek, ha kuplungos a gép és mindig egy irányba forog a motor?
Megspóroltak egy csillag/delata átkapcsolót és helyette jól megbonyolították mechanikusan?

Csuhás

Egy ilyen lehúzó kupak helyett én fúrnék két menetet a harangba ahol belefér majd egy három lyukú vasdarabbal lehúznám a tengelyről. ( Vagy egy alu dórnival kikocogtatnám a tengelyt. A csapágy miatt feltehetőleg nem kell aggódni mert alighanem a csapágy csere miatt kell lehúzni. )

4ud9rtjz

Igen sajna lesz egy kis hegesztésem!Ott akrtam lehuzni mert egy zégergyűrű megy rá és raktam egy acél gyűrűt és úgy próbáltam lehúzni hátha de nem bírta!☹

4ud9rtjz

Gondoltam én is hasonlora de szerintem nem birná!

svejk

Ha Gyula65 ábrája [#t133p46620#] valamelyest helytálló akkor meglehet a motorpajzs-szíjtárcsa közt kellene támadni.
Erre is van több féle módszer.

svejk

Amúgy ha a négyfuratos rész egy anyag az aggyal akkor miét nem fúrsz a furatokba menetet és azok segítségével próbálod lehúzni?
No mindegy is kár innen a monitor elől ötletelni, mert még majd rossz tanácsot ad valaki oszt' még nagyobb lesz a baj. :(

4ud9rtjz

Gondoltam erre is de 5mm a falvastagsga félek hogy kiszakadna!De ha minden kötél szakad lehet hogy az lesz!

TROMF22

Sajnos a forgó belső, öv.(?) harang miatt az az ábra nem vehető irányadónak.

Összefoglalom az okoskodásomat, ami [#2430@jani300] gondolatmenetével összevág.

Ha, az öntöttvas harang, agyával közvetlen reteszkapcsolatban van a motortengellyel, és így a motor semmilyen más elemet nem forgat meg, akkor:
- a motor indulás kezdetén az olajtöltet viszkóz hatása, vagy talán még valami kis hidrodinamikai effekt is, az öv. haranghoz képest jókora szlippel, de kezdi forgatni a röpsúlyos tömböt és az egész hozzá kapcsolódó aluházat- ékszíjtárcsát, az ékszíjjal föl a főorsóházban az  első tengelyig.
- megteheti szépen lassan, mert az a tengely terheletlen, elektromos tengely kapcsolók vannak rajta, amelyek még inaktívak.
- ahogyan felpörög a motor - egy öngerjesztő - folyamatként a röpsúlyokon lévő szinter tappancsok egyre szorosabban nyomódnak az öv. harang belső palásthoz, majd a szlip rövidesen megszűnik és az egész óbelevanc felveszi a motor tengely fordulatszámát és az orsóházban lévő első tengely nyomaték átadásra kész. Működhetnek az elektromos kupplungok, forgatás előre/hátra ahogy kell.

Ez a sejtésem, de tényleg kíváncsi vagyok hogyan is van valójában.

4ud9rtjz

Ha sikerül leszedni akkor rakok fel róle képeked hogy is áll össze ez a szerkezett!

TBS-TEAM

A 2D rajzba nem rajzoltam bele a csapágyat ami bent van és a külső harangot és a belső harang között van csapagy is az csak illusztráció hogy hova kell a lehúzó de ha gondoljatok lerajzolom hogy értsétek hogy hogyan van osszerakva[#eplus2]
József

TROMF22

Végig gondolva, ez a legjobb kérdés:
IdézÚgy egyébként mi a szerepe ennek, ha kuplungos a gép és mindig egy irányba forog a motor?

- lehet, hogy ez a motor+tengelykapcsoló kombinációt nem is ebbe a gépbe szánták eredetileg.
- belekerülhetett egy felújítás során valamilyen hasonló, de egyszerűbb fogaskerékhajtással rendelkező gépből, vagy annak tartaléka volt.
(ezért nem hozza rajzát pl. eddig egyik fellelhető gépkönyv sem)
- gyári kivitel, de valamilyen egzotikus piacra szánták.

4ud9rtjz

Ez a gép németországba csinálták meg is vannak a dokumentáciok!

TROMF22

Ez legalább jó hír.
Nem akarom én a gépet, gyártót bántani. Szó nincs róla!
Nagyon jó gép, használd egészséggel.
De, metszeti rajz egyelőre a tgk-ról nincs. Az évek alatt meg történhet egy és más a gépekkel. Rengeteg példa van rá.

Gyula65

Az inkriminált részről tennél fel részletet a dokumentációból?
Mindnyájunk okulására!
Üdv!