Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

e3y4ahxee

e3y4ahxee

Meg annyi nekem 2 rövidebb és 2 hosszabb ekszíjam van. Az lenne a kérdés melyikből mennyi kell?!

Distributor

Szia!

Úgy látom a tiéden még van ékszíj spanoló is.
Ha azt is felhasználod, lehet nem is kell új szíjakat venned. De ez csak akkor derül ki, ha rápróbálod sorba. Nincs túl sok variáció.

Lehet, nem is olyan elfuserált egy szerkezet ez.

e3y4ahxee

Köszi majd próbalgatom

jani300

Őt láttátok már ?
Az első videóknál nagyon pancsernek nézett ki ,de már szépen alakulnak a dolgai .

ybm4ifb

Sziasztok
Valaki nem ismeri ezt a gépet?
Kivéve az eladót...(itt vettem )
Nem találtam meg a netten..

Gyula65

Gyula65

Sajnos csak 3 oldal!
Sorry!

ybm4ifb

Köszönöm,de még mindig valami nem kerek....

ybm4ifb

Köszi!!!!!!!!!!!

Megtaláltam!!!

Gyula65

Ügyes vagy![#taps]
Üdv!

8j72w5ff0

Sziasztok!
Eddig egy félig saját építésű kecskelábú esztergával "szórakoztam". A gyári viharvert ágyat magam köszörültem, a gyakorlatilag hiányzó hossz szánt (amorf vasdarabokból volt összecsavarozva) lakatszekrénnyel együtt én csináltam. Vettem rá fogaslécet mert az sem volt és legyártottam a cserekerekeket is, ám itt elfogyott a türelmem.
Most vettem egy ilyen https://ae01.alicdn.com/kf/Hc430466505804ca38daffab73c219c21f/220-mm-x-600mm-1100W-Metal-Lathe-Mini-Lathe-for-Counter-Face-Turning-Driling-with-Dead.jpg_q50.jpg amit remélem csak használni kell. Eddig is gondom volt a szánkenő olaj beszerzéséve, illetve csak vágó sprayt használtam a késekhez, mivel én csak keveset használom a gépet, de olajat és emulziót nem találtam csak nagy tételben.
Az lenne a kérésem, ha valaki tud forrást ahol ezekből kisebb tételt is lehet kapni, az ossza meg velem hogy hol. Az sem baj, ha esetleg gyakorlati tapasztalatokat is megosztotok, hogy melyik jó ezekből és melyiket kerüljem.
Köszönöm.

svejk

Nem tudjuk merre laksz, pedig biztos lapnál valakitől a közéletben ki mennyisėget.[#nemtudom]