Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

8j72w5ff0

[#nevetes1]
"A ceruzahegyeződről : irigyli a fene "

Ki mondta hogy a "ceruzahegyezőt" irigyled?

Ejnye! Kilátszik az a freudi tudattalanod. [#nevetes1]

8j72w5ff0

Bocs, még több minden is kavargott a fejemben attól amit itt kaptam, úgyhogy nem kizárt hogy kissé terjengős, kusza lett.
De úgy érzem, te is megtaláltad a lényegét.
Valójában az lenne a jó, ha mások is megtalálnák, mert szerintem akkor még jobb lehetne ez a fórum.

8j72w5ff0

Jól érezted. [#nevetes1]
A lapka javaslatodat köszönöm, ki fogom próbálni. Egyelőre ezt a készletet vettem megígy legalább késszáraim már vannak.
Nekem az a szerencsém, hogy ha megtetszik valami, akkor nem igazán tudnak tőle egykönnyen eltántorítani.[#worship]

jani300

Remélem tévedek, de én úgy éreztem, hogy a megvett kínai esztergámmal, (ami tegyük hozzá sem minőségben sem árban nem nagy kunszt manapság) kivívtam egyesek szakmai féltékenységét, sértődöttségét

Félreértettem ?
Mi a bánatra lenne erre bárki is itt féltékeny ?
Még csak nem is szídta senki ,sőt volt egy videó ami megmutatta hogy használható !
Gyorsacéllal :)

jani300

Ne sértődj meg !
Inkább beszéljünk a csigafúrókról :)
Van valami spéci bedugós áruházi cuccod , vagy tényleg mindig újat veszel ha már nem akar "vinni" :)

8j72w5ff0

Nem veszek újat, mert van egy esztergályos ismerősöm és ő megélezi. [#nevetes1]
Egyébként valóban van fúróélezőm, persze nem olyan áruházi beledugós, de sajnos még az sem igazán jó, úgyhogy vén fejjel kénytelen vagyok kézzel köszörülni. Pedig az nekem már elég nagy mutatvány a rossz szememmel.
Na persze ne muszáj megöregedni. [#nevetes1]

jani300

Ezt viszont nem olvastam végig !
De kár volt egyáltalán elolvasni !
Azért annyit ... A CERUZAHEGYEZŐ NEM SÉRTÉS ITT !
Elfogadott vicces titulus .
Lehet nem ártott volna némileg visszalvasnod ezt a topikot .
Lehet nem csak én lennék tudatlan .
Na pá !

8j72w5ff0

De ha már a fúróknál tartunk, akkor csak leírom, amellett hogy én nem voltam kellően körültekintő, egy itteni szakembertől, aki családi okok miatt felszámolta a műhelyét, vettem egy csomó csigafúrót.
Na ennyire legyalázott, érthetetlenül "érdekesen" köszörült (elég tapintatos voltam?) fúrókat, még a tőlem elvetemültebb amatőröknél se láttam. Ma sem értem.

jani300

Ok ,nem biztos hogy öregebb vagy .
Nekem ki van töltve az adatlapon nincsen igazán titkolni valóm .
Valóban nem  készülék kell fúróélezéshez , elég egy jó szemüveg :)

8j72w5ff0

Ki mondta, hogy a ceruza hegyező sértés?
Épp úgy nem mondta senki, mit ahogy azt sem, hogy te arra lennél irigy. Szakmai féltékenységről volt szó, csak te bizonygattad hogy nem irigyled a ceruzahegyezőt.[#nevetes1]

8j72w5ff0

Hát, nálam két szemüveg.
Na meg egy köszörű sem árt.[#wink]

jani300

Kíváncsi lennék ki volt .
Ügy érzem a hozzászólásokból majdnem mindenki tudását meg tudtam nagyjából ítélni .
A furcsa élezésekről legalább tegyél képeket , hátha van aki ,tudja miért olyan :)
De ha feldobnám a talpam és vennél véletlenül az örököseimtől pár vödör csigafúrót , hát sok jött méhből és nem köszörültem át mindet :)
De ! Vannak amiből viszont tanulni lehet , és nem is igen lehet azt kinyomozni sehol , hát azok is méhből vannak ,azokról is lestem el némi butaságot :)

8j72w5ff0

Alapból nem szeretek leszólni, bántani senkit, főként nem, ha lehettem volna figyelmesebb én is. Még akkor sem, ha gyakorlatilag szorult helyzetében segítségnek gondoltam a vásárlást. Tanultam. Na nem élezést, hanem körültekintést.
Tőlem nem fogod megtudni hogy ki volt.

jani300

Végül is lényegtelen .
Gondoltam hogy nem nevesíted .
Kezd provokációnak tűnni , legalábbis nekem ez a ceruzahegyező kontra lapkás kés téma .
Pláne hogy elárultad hogy van esztergályos ismerősöd !

8j72w5ff0

"Pláne hogy elárultad hogy van esztergályos ismerősöd !"

Bocs, ezek szerint nem működött az ironizálásom.