Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Feltétlen érdemes megnézni és egy pillanatra elgondolkodni a látottakon: https://www.facebook.com/hungarianqualitywelding/videos/150070420664503

sufnituning

Ez a link nem  visz sehova, csak egy bejelentkezési oldalhoz.

jani300

Olcsón megúszta !

Csuhás

Sajnos a video az fb-re van felrakva. Alighanem célszerű regisztrálni még akkor is ha érdemben soha nem használod majd.

Csuhás

Egy jobb ing és nem éli túl. Az a széles pedál a lábánál nem fék? Hogy nem jutott eszébe rátaposni?

Emlékszem amikor elkezdtem használni a gyalumat akkor furcsa volt a lineáris mozgás. Majdnem le is vette az egyik körmömet mire kialakult a gyalura is az a reflex hogy meddig szabad a kos elé nyúlni. ( Tettem is rá vészkapcsolót, bár sokat nem ér mert a lendület is elég a bajhoz. )

jani300

Hát igen !
A gyalu meg a vésőgép nem játszik , érdemes tisztelni ezeket , is .

e3y4ahxee

A gyalugép nem játszik.. Csak szemléletés.. Hamar megvan a baj.. 2 hete gyógyulgat..

e3y4ahxee

Elnézést aki nem bírja..!

[ Kép moderálva. Admin ]

7cim5mm0

"reflex hogy meddig szabad a kos elé nyúlni"

Semeddig.
Ha jár a gép,csak oldalsíkban tartózkodunk, se a munkatérben, se a kos mögött nem!
Ezt tanítják is!

Hacsak nem akarunk múgy járni mint a képen a kolléga.
És ezt még olcsón megúszta. Ami beakad az múlt idő lesz.)

ywathzay

Ez hogy nincs varrva? Hogy fog ez begyógyulni?

ywathzay

Ez hogy nincs varrva? Hogy fog ez begyógyulni?

e3y4ahxee

Szia nincs varva .. Elvileg lassan össze zár a seb de tényleg lassan.. Az egyik sebész le vette volna az újj percet hogy össze varja.. A másik mondta felesleges be fog záródni csak sok idő.. Érzékeny mivel az új végek tele vannak ideg végződéssel.. Még el tart egy darabig a gyógyulás!

e3y4ahxee

Bocsi ez amúgy kombinált faipari gyalugép volt.. Tudom nem eszterga.. De gép a lenyegen nem változtat!

7cim5mm0

Láttam. Sajnos hiány a lényeg.
A fémipari rosszabb, mert nem biztos hogy vág, hanem inkább roncsol.

(Pl.: Azóta szerelnek a harántgyalukra kosvédőt hátra, mióta néhány szerencsétlen odaszorult a kos és a fal közé. A gyalugép ugyan aránylag lassú, de a test ellenállásától nem áll meg. A kicsi sem. Nem folytatnám...)

Vetesi75

Én is. Reggel sikerült nekimennem a forgó szál végének. (Arasznyit túlnyúlt a vezetőn.) Fél oldalam most tiszta véraláfutás. :szerencsemalac