Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

D.Laci

A cnctáros listát néztem. Abban ez a kettő szerepel.

125
TOS MN80A eszterga gépkönyvei
http://data.hu/get/6425935/TOS_MN80A_tch.pdf
https://data.hu/get/12297877/TOS_MN80A_manuel.pdf

A furcsa az, hogy először még azt írja, hogy megvan a fájl, kiírja a méretét is, majd letöltésnél meg már nincs meg.

D.Laci

Ezt még tesztelik. De jó lesz!
Köszi!

e3y4ahxee

Köszönöm az angolt le töltöttem..

e3y4ahxee

Remélem egyszer előkerül egy Magyar nyelvű gépkönyv is..

designr

Nekem volt hozzá német és magyar is..Mikor eladtam Gábornak azokat adtam vele..kérdezz rá hátha..
[#t54p1380#]

PSoft

Úgy 25 éve, én is tanulmányoztam annak a "cuki" kis gépnek a magyar gépkönyvét.
Azóta is bánom hogy akkor, nem voltam határozottabb, vagy inkább...erőszakosabb. [#falbav]

designr

De csak ezért..itt egy kép..
2010..
A várostábla is kivehető..
Letakartam nehogy megázzon..
Ott volt a közelben..aztán ideköltözött..aztán vissza..
Ha igy nosztalgiázunk az már az öregség jele..

e3y4ahxee

Köszi megkérdezem

ab

Valakinek ismerős ez az esztergapad így orsóház alapján?
2.000mm csúcstávolság, magyar nyelvű menet és előtolás táblázat. Nem találok rajta semmilyen egyéb jelzést.

Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.

cwwz8prm

Tisztelt szaktársak.

Keresek olyan embert aki rendelkezik Nyiregyhazi gyártmányú Mse 250 es esztegával, lenne pár kérdésem illetve keresek hozzá gépkönyvet, aki tud kérem segítsen.

Köszönöm

ywathzay

Szia, első körben próbálkozz náluk.

cwwz8prm

Köszi a tippet,megprobalom.

heq5

Most Pestszentlőrincen dolgozik. [#vigyor4]

fektiforg

1972 -es évben Köfém tanműhelyében dolgoztam ilyen gépen, máshol azóta sem láttam, amit tudok  a gépről amire emlékszem,
Budapesti Láng gépgyár gyártotta, a konkrét gép cirill  feliratos  volt, háborús jóvátételként készült, de visszamaradt, mindezt azért írom hova tedd időben...
Mi csak láng-nak hívtuk.

ab

Koszonom! Ez is valami!
Index forumon kaptam olyan tippet, hogy Hirsh es Frank gyartmany. Nem fog ez kiderulni sajnos.
Tervezéstől a kivitelezésig. Alkatrész-, gépgyártás, automatizálás.