Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Csak 20 at számoltam ...
Ha jól emlékszem .

Motoros

Számold újra, ha kevesebb mint 30 akkor tízért valaki lenyúlt.[#nyes]

Varga László

Tudod megrázott a villám (szelektíven olvasok)[#wilting]
Villámos története a semlegesben.

jani300

Szia !
Csak azt tudnám hogyan tudtam látatlanban ráérezni hogy van nekem is hasonló tokmányom ?

g89ketty

Már megint jól jársz![#integet2]

KoLa

A 4-es a nyerő! egyéb'ként minden szépen el lett pakolva a helyére', szerinte!
Sok minden meglett hamarosan, de időnként még találok ezt-azt ami nem oda való!de volt egy fasza békebeli, belső hajlított seeger gyűrű fogóm, ez már talán a 3-as kategória lehet...[#vigyor3]

KoLa

Úgy látszik hogy az 1982-es évjáratból kaphattunk néhány vagonnal a 'tesvírektűl'!
Neked van kettő is, ezek eledó sorban vannak?

jani300

Csak a kép kettő ,de a tokmány ugyanaz .
Nem jókor kérdezed hogy eladó e :(
Igazából nem a legjobban állok , meg hát van még ezen kívül legalább 30 másik , úgyhogy eladó is lehet .

gp24ssft3

Üdv mindenkinek. Most jutottam hozzá egy esztetgához. A típusát valaki esetleg megtudná mondani?

xt6xapyr2

Üdv!
E3n esztergához keresek alkatrészeket 1-1 darabot saját részre,korrekt áron.Lakatszekrény,alsó szekrény,orsó tartó bak,motor váltóval stb...Az utolsó képen látható gépet szeretném rendbe rakni,előre is köszönöm.

hostya

Ennek a gépnek az lesz a típusa amit TE adsz neki.. [#smile]

A képek alapján ez egy/több gyári eszterga fődarabjaiból, hobbista által összeállított gép.

ywathzay

Tudom hogy nem tanácsot kérsz, ezt add el valahogy és vegyél olyat ami egyben van, vagy ezt hagyd meg alkatrésznek. Ebből nemigen lesz gép. Ezeket a gyárban "egyedileg" rakták össze, nehéz lesz 10 gép alkatrészeit összeházasítani. Esetleg ha van mögötted egy gépműhely.

xt6xapyr2

Köszönöm a tanácsokat,átgondolom.De azért ha valaki tud alkatrésszel is segíteni,azt is megköszönöm.

Csuhás

Nem beszélve arról hogy így rögtön esztergálhatsz, ezzel a gépből pedig csak évek múlva dolgozhatsz. Feltehetőleg még a munkád értékét nem is számolva drágább géped lesz, mintha most vennél egy túlárazott e3n gépet.

Lacibácsi

Csak ennyi van a gépből ami az utolsó képen látszik?