Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

g89ketty

Mit fizetsz a licencért? Sok morgástól megvéd!

KoLa

[#eljen]Az asszonyok már csak ilyenek.
Amikor, valamikor az első ottalvós talimról hazamentem, a műhely ki volt meszelve, Hát ez meg mi?-kérdem a nejt!
"Kimeszeltük mert már olyan csúnya volt a fal"
de hisz' ez már kivolt meszelve! és a szerszámok hová lettek?
Na azóta, párszor még kijött szólni hogy kész az ebéd...mostanában felhív telefonon[#eplus2]

PSoft

Idéz...mostanában felhív telefonon.

Az enyém nem hívogat, megvárja míg bemegyek. [#nyes]

KoLa

Biztos már csak ketten vagytok otthon!
Nálunk még van forgalom! van egy időpont az ebédre, fél egy.
Ha valami van akkor szólok, hogy a gép tíz perccel később áll meg, és minden ok!

PSoft

KoLa

Téged is látlak! meg a jövőnket, ebben a tekintetben.

Varga László

Kép keresőzünk ?
Ki mennyi tokmányt lát a képen?

KoLa

'Hunnan gyütt' maga? ez már lejárt lemez[#eplus2]

Virbo

Nemrég téma volt a Sanou kínai tokmány.
Elővettem hát a sajátom és kibontottam:

A belsejét leszámítva szép kivitel, a pofák egészen pofásak (kb mint tos vagy a lengyel kivitel), a spiráltárcsa és a diók fogazása nincs köszörülve.
Szerintem ha az ember helyén kezeli az árát és hogy honnan jön, vállalható. Mondom ezt most, aztán ha felfogom lehet hogy változik a véleményem... [#vigyor]

fisrcxuk3

Csak az áteresztése, lehetne nagyobb 16-nál.[#csodalk]

J-Steel

Szia! Én kint Kínában vásároltam egy 4 pofás egymástól függetlenül állítható tokmányt 2017 végén. Rájuk írtam az Alibabán, hogy látom nekik van a HBM-hez tokmányuk, kellene egy négypofás erre visszaírták, hogy igen van raktáron. Megrendeltem, harmadnap kihozta a futár. Bőröndben elfért, hazahoztam.
 Nagyon jó árom jutottam hozzá, 18 rugó volt szállítással.

J-Steel

Ilyenem van. 125-ös a tokmány.
Most ahogy látom a négypofásat vele adják, de én anno nem kaptam.
https://www.hbm-machines.com/producten/metaalbewerking/metaaldraaibanken/metaaldraaibankensub/hbm-250-profi-metaaldraaibank

Motoros

Mennyi???
A képen pont harminc tokmány van!

Motoros

És mi lett a szerszámokkal? ..de tényleg
1.: lemeszelték és nem láttad a fehér falon
2.: kirakták az udvarra ...persze zuhogó esőben.
3.: elvitte az az ember aki mindenféle vazsat lécsolót megvázsárolunk..szokta mondani hangosbeszélőbe.
4.: egyéb

Motoros

nyilvános helyen szabadalmaztatás előtt megjelent, ...ezért közkincsnek minősül, mindenki szabadon használhatja [#nyes]