Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

u2xmex7

Tiszteletem!

A kepen bekarikaztam, arra gondol? Elég komoly lesz ki műteni, az előző ember diót törhetett rajta

u2xmex7

Erre gondolt?

Robika37

Üdv ! Igen , az egyik a hossz a másik a kereszt előtolásé.

u2xmex7

Köszönöm a segitseget! Sikerült, hétfőn teszt üzem!

kly

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni ,hogy szabad megvenni a kínai tokmányokat? Szükségem lenne egy újra.
160 as 3 pofás kb 30000.-  de használható vajon?

ywathzay

Vegyél TOs-t. Lehet hogy drágábbnak tűnik elsőre, de hosszú távon megéri. Van egy "népszerű" kínai "minőségi" gyártmány, na az se vegyél ha jót akarsz magadnak!

Virbo

Van tapasztalat a Sanyival?
Jutúbon kap jókat és rosszakat is... [#rolleyes]

ywathzay

Sanyi? Az melyik márka? Ha nem akarod ide leírni akkor magánban.

kly

SANOU
én is ezt néztem ki de félek tőle....

Virbo

Kly megelőzött: Sanou

ywathzay

Hát én nem erre gondoltam. Igaz a TOS D160-ban 20ezerrel hosszabb, de nem tisztem se lebeszélni sem rábeszélni senkit semmire.

D.Laci

Van nekem egy Sanou 160/4 -es tokmányom, nem vennék helyette használt TOS tokmányt. :)

kly

Megvettem. Szintén 160/4 (K12-160)
Kíváncsi vagyok :)
Remélem nem csak ajtótámasznak lesz jó.....

kly

Hozta a futár. Ránézésre rendben van. Nem sorjás meg iylenek. Nem néz ki bilivasnak. Olyan aminek lennie kell.
Felraktam és VÁóóóó
Le a kalappal kína.
Minden várakozásomat felülmúlta :)
Most hogy ez szerencse vagy mind ilyen azt persze nem tudom. youtubot nézve vegyes a kép. Vannak nagyon durván rossz daradok is......

viszont nekem bejött
29000.- postával együtt nem rossz.  

D.Laci

[#t19p129304#]
Vettél volna inkább egy ilyet!... :)
[#eljen]