Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Tanuljunk meg 72 óra alatt esztergályul ! Ha ezeket végig viszi az ember egy gépen ...

Csuhás

De akár nézhetsz Ivady Péter által felrakott oktató videókat is: Videók Igazi retró hangulatban tanulhatsz meg sok fogást.

s7manbs8

Ez is miféle gép, kicsit nagyobbnak tűnik, mint a kis kínai cerkahegyezők, de nem is akkora, mint valami E2N meg hasonlók.

000000000

Benne van a videó címében is TV-4 helyreállított eszterga bemutatása.
Igaz kicsit elírta, de azért meg lehetett érteni amit ír [#nevetes1]

sastas

Mert mindenki tud, négyszögletes nyelven... [#boxer]

000000000

Én sem tudok csak tanították !  [#nevetes1]
Huszonévesen mondjuk erről nem is tudhatsz.

4g68ngash

Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy a 2 kisebb egyforma lyukak mire valók a főorsó végén. Bajonettzáron is van 2 ovális lyuk a 4 tokmányfelfogatón kívül.

Üdv

Csuhás

Nekem két egyedi csavar van ott ami bajonett tárcsát rögzíti akkor ha pl patronnal dolgozom (kúpvédő nélkül ) Magam a csavar kifelé eső feje alá tettem rugót, hogy a csavarok se csilingeljenek.

4g68ngash

happisusu

Tehermentesítö csapok helye

svejk

A szemölcs helye szerintem az az egy, egyedülálló furat 11 óra irányába.

jani300

Igen ,abból csak egy van .

4g68ngash

Köszönöm az infót!

4g68ngash

Sziasztok!

Kíváncsi lennék E2N eszterga állóbábjának pontos méreteire. Főként az felfogató rész érdekelne, de jó lenne egy teljes kép.

Üdv.

Csuhás

Van odahaza bábom, megmérhetek rajta méreteket, de mond meg hogy mit, mert komplett rajzot nem készítek. A felfogató rész egyébként illeszkedik az ágyazatra, méreteit lemérheted a szegnyeregről is.