Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Szalai György

,,Először gondolkodni, azután cselekedni."

Jó jelmondat.
2006. 11. 14. 17:44-óta gondolkodom, de még mindég nem tudnék olyan gépet építeni, ami nekem is tetszik.
Sőt, ahogy egyre több összefüggést megismerek, egyre inkább nem.
Azóta sokakban megvolt a vak ló bátorsága és építettek ezt-azt, ami jó is erre-arra.
Én meg csak okosan nézek ki a fejemből, de gépem még mindég nincsen.
[#rinya]

hostya

Dehogy nem tudnál...

Csak valamiért nem tudod rászánni magad... :)
Vbody mondta anno: " Az okoskodás a tett halála." és (szerintem) ez a megállapítás igaz is...  [#wave][#integet2]

ANTAL GÁBOR

Pontosabban :" a tett halála az okoskodás " és Madách írta az :Ember tragédiájában  Vbodi is idézte szerintem ..

hostya

Igen!  [#eljen][#worship][#integet2]

PSoft

Volt kollégám verziója...

"a tökölődés, a tett halála"
[#vigyor2]

vjanos

Az a jó az ilyen jelmondatokban, hogy mindig akad ellentétes is :)

Pl multicégnél pár éve:
"Csináljuk meg, aztán csináljuk meg jól, aztán csináljuk meg gyorsra" :D

KoLa

Hát igen! akinek széleskörű ismeretei vannak! annak sokkal több dilemma jut az eszébe hogy, miért nem lesz jó, az amibe bele akar kezdeni,aztán ... telnek múlnak az évek!

KoLa

Okoskodni a hülyék szoktak!
Az okosak - hülyéskednek![#wave]

6rk75uezn

Szia.
Ez komooyan mondom nagyon rendes lett volna tőled!!!!!

Bocs de nálam meg ez verte ki a biztositékot:

"Istvan0728 | 18       Ma 06:37:17   [38351]
Nem értek hozzá, de rossz olvasni a kínlódásod!"

Ezt én valahogy nem tudom segitségnek venni,lehet velem van a baj.

Példa:Ha itt egy emberke cnc gépet épit és valami a jó istennek nem akar összejönni neki,mert nem találl valami hibát,és heteken keresztül az egész fórum neki akar segitni és 6534db hozzászólását olvasom hogy mégsem sikerül neki,ÉN akkor sem irok olyat hogy "rossz olvasni a kinlódásod"

Igazán tényleg rendes lett volna tőled ez a cselekedet,köszönöm igy is hogy......,ha tényleg tudod hogy mi a baja a gépnek akkor egyettlen egy szóban ha gondolod leirhatod nekem mailban DE TÉNYLEG CSAK HA AKAROD!!!!

Holnap lessz segitségem,addig csináljuk még ......

hostya

",ha tényleg tudod hogy mi a baja a gépnek akkor egyettlen egy szóban ha gondolod leirhatod nekem mailban "

Egyetlen egy szóban nem lehet leírni.. még mailban sem..[#mf3]

Ugye milyen bántó/sértő tud lenni egy ilyen... "[#mf3]"

Te kérted határozottan hogy: "Megkérek mindenkit aki a kinlódásomat olvassa hogy NEM KÉREK több javaslatot/hozzászólást!!!"

A kérésed számomra is parancs. [#wave]
Nálam végleg eldobtad kalapácsot...

6rk75uezn

Rendben,elfogadom!
  Minden jót.

D.Laci

Nehéz úgy segíteni valakinek, ha azt mondja, hogy minden jó, és nehezen próbálja ki a tanácsokat.
Mennyivel egyszerűbb lett volna egy képet felrakni a késről és nem azt mondani, hogy a másik gépben jó volt.
Közelebb lennénk a megoldáshoz.
Már rég fizettem volna egy fórumtársnak hogy nézze meg.

HJózsi

Stop for the lathe - némafilm ...  / egy golyós rugós arretálót még csinálhatott volna bele ... /

D.Laci

16:17-töl rakja bele a golyót.

svager

Miért?
Csak pénzért lehet segíteni?
Ítt még nem láttam értékelhető hozzászólást a szakiktól csak,hogy ne fogj neki mert nem értesz hozzá.