Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

r2u4n063m

Igen, olvastam a terveidet, kíváncsian várom :)  
A "Mehet" gomb alatt látsz négy funkciót, utolsó a kép beszúrása. Picasába töltöm fel a képeket, onnan másolom ki a kép linkjét, majd a kép beillesztés funkcióval beillesztem. Több kép esetén entert kell utánuk nyomogatni.

595852ar

Értem. A Picasát már letöltöttem, de nem tudom kezelni. Azt csinálja, hogy amikor összekötöm a gépet a telóval, akkor az automatikusan a telefonon tárolt összes tartalmat a gépre másolja. Ötlet esetleg?

r2u4n063m

Jobb felső sarokban nyisd meg a picasa webalbumokat, én oda töltöm fel a képeimet. Be kell állítani, hogy publikus legyen, vagy a link birtokában elérhető az adott tartalom. Egy időben nekem is állandóan elkezdte másolgatni a dolgokat, aztán jött egy erősebb program, és azóta az nyílik meg, de különösebben nem foglalkozom vele, más módon másolom úgy is.

df7vv4ry9

egyfazisu motorhoz is lenne frekvenciaválto

000000000

Húú ezt most nem értem. Tehát Neked van eladó sorba került 1fázisú motorhoz való frekvenciaváltód ?

df7vv4ry9

az  nincs , csak  meg nem hallottam róla,de érdekes lehet

df7vv4ry9

ezek szerint tenyleg van ilyen

595852ar

7cim5mm0

Mielőtt köszörülnél, nézd meg, hogy a szűkító amit próbáltál, egyáltalán metrikus 40-e! Az E2N-é nagyon hasonló, de az morse kúpos!

sasi

„Sziasztok ean 1000-es géppel kapcsolatban kérdeznék olyat hogy valaki cserélte e már ki a főorsó csapágyait mármint a bronz csapágyakat valami korszerűbbre? „

Miből gondolod, hogy a siklócsapágy korszerűtlen?
A nagypontosságú forgácsoló gépek főorsói mind ilyen csapágyazással készülnek.
Ezeket a gépeket természetesen nem használják nagyolásra, betanított szakikkal.
A hazai gyakorlatban több forgácsoló gépet gyártottak mindkét csapágyazással, drágább a siklócsapágyazásuk voltak, ezek többsége elsősorban nyugati piacokra kerültek.  
Hátránya a siklócsapágynak az olaj minősége, környezeti hőmérséklet, nagyobb odafigyelés az olajozásra.

595852ar

Szia Laslie!
Elfeledkeztél rólam csiga/kerék ügyben! Ha erre jársz légyszíves gondolj rám.  
Más: Abban az esetben,ha a cél a köszörült felület elérése, mennyit kell ehhez az anyagon hagyni, és milyen kővel érdemes nekiesni a főorsó hüvelynek? Ebben a kérdésben szeretnék tőled néhány tanácsot kérni.
Természetesen, más szakemberek tanácsát is köszönettel fogadom!

595852ar

Ez egy szerszámkészítőtől származó készlet, aki Eanhoz árulta, nem gondolom, hogy átvert mert egy igen normális fazonnak tünt.  
Folymatosan árul a Vaterán Apupupa nick alatt.
Talán rajtam kívül mások is ismerik itt.
Meg persze nem állok neki ész nélkül egy olyan munkának amit még nem csináltam és még csak nem is láttam hogy, hogyan is kell.
Rengeteget jártam gépműhelyekben, de sosem volt akkora szerencsém, hogy elkapjak egy éppen szupportköszörülő szakit. :(
Palástköszörűt láttam már működés közben. :)
Köszönöm a jóindulatú figyelmeztetésedet!

595852ar

Az én Eanomban kicserélte a korábbi gazdája, de én nem tenném!