Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Szép estét !
Nos, hát itt van a TOS.
A szétszedett SV 18R szegnyerge minden alkatrészével:

http://kepfeltoltes.hu/121204/Szegnyereg_csoportk_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Ebben nem voltak kúpos csapszegek, amit ki kellene ütni a szétszedéshez, de azóta láttam már olyan TOS szegnyerget, ahol így volt megoldva.

df7vv4ry9

jól szét kaptad

xg2w6ib9x

Még csinálok pár fotót, valami jobb megvilágítás mellett, lefestem az öntvény házat, aztán jól összerakom.[#papakacsint]

df7vv4ry9

amugy jó kép,ha lefested olyan lesz mint az új

4um5b65d

Egy kicsit nem lehetett volna szebben elrendezgetni az alkatrészeket ? [#vigyor5]

df7vv4ry9

nem vagy kisse rosszmájú

ANTAL GÁBOR

Ez nem is  TOS mert nem zöld ![#circling]

xg2w6ib9x

Na, azért kell lefestenem, hogy megint TOS lehessen [#smile]

fpm64xtbb

TOS ez csak hentes üzletben használták :) oszt nehogymán a KÖJÁL beleszóljon az eszergálásba [#vigyor5]

595852ar

Az élet csupa-csupa kockázat! Mégis mindig próbálkozom, van, hogy összejön. ;)
Pest megye.

595852ar

guliver83

Nincs mit!
Hátha találsz benne valami érdekes dolgot.

595852ar

Már találtam is.

000000000

Sziasztok !
Megint a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 300-as szürke - vídia köszörüléshez(is) való - kövem. Viszont pénzem nincsen, hogy gépet vegyek....[#shakehead] Szeretnék csinálni egyet, de a tervezői képességem eléggé az alapoknál jár. A lényegre térve: milyen anyagból mekkora tengely legyen ? Milyen csapágyak, mekkora legyen minimum a csapágyház ?
Nem abszolút méreteket kérek, csak egy kis "mankót" az elinduláshoz....(esetleg pici kis vázlatot)
NAGY TISZTELETTEL, ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !

Üdv: sector55

TROMF22

Ha nem sértődsz meg, add el vagy csaréld el azt a szép nagy követ, mielőtt elrepűl, szétrepül és valami nagy bajt csinál veled vagy a környezeredben.
Az árán (egy kis pótlással) szerezz egy kisebb, üzemképes kétköves asztali gépet.
Nem fogsz kijönni drágábban.
Hidd el nekem, nem a köszörű orsóval-csapággyal-hajtással érdemes kezdeni a gépészkedést.