Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

4um5b65d

Hát oda van írva.... :))))

Ennél sokkalta nagyobb gondom az, hogy hová tűnt a szerszámos "topic"-ból Varga Laci gyémánt lapkáiról a fejtágító anyag ?
A CBN lapka után kellene lennie valahol. Eccerűen nem fogom agyilag. Valamit elqrtam.

4um5b65d

Vannak ennél sokkalta egyszerűbb központ keresők is. Olcsóbbak is jóval. Muszáj, hogy tologatható legyen, vagy elég ha csak a közepét keresed vele?

svejk

Az egyszerű, fixeket ismerem, sok esetben házi készítésű is megteszi, tanműhelyekben is is iskolafeladat volt a gyártása.
De ez a "tologatós" megtetszett, pszintén szólva nem is láttam még ilyet :(

Hála Gamosnak, lesz is ilyenem a jövő héten :)

4um5b65d

Ez olyan mint a gatya.
Alaphelyzetben fix, de szükség esetén letolható... :)

s2k5ycubj

Azt nem tudom,hogy hova tűnt az anyag,de a Varga Laci féle gyémántlapka zseniálisan jó. Mindenkinek csak ajánlhatom.

PSoft

Én láttam!!!

Nem tudom hova tűnhetett de,...."Lepsényné,még meg vóóólt".:)))

Szedlay Pál

Azt nem olvastam de itt sok kérdésedre választ kaphatsz.

http://www.e6.com/wps/wcm/connect/E6_Content_EN/Home/Materials+and+products/" TARGET=_fnew>Link

Dakota25

Üdv Mindenkinek!
TOS SV18RD-hez keresek elfekvő tachogenerátort.
Hátha akad valamelyik fiókban egy átalakításból megmaradt darab.
(Vagy egy éve jártam itt, akkor vettem, most jutottam hozzá a felújításához, most bukott ki, hogy hiányzik róla.)

ANTAL GÁBOR

Megtartod a tirisztoros egységet? ( én kidobtam)
Elfekvő tachóm nincs de ha érdekel az adattábla abban segíthetek ( úgy emlékszem elég nagy feszültségű, legalább 80 V os )

Dakota25

HOhohóóó! Demegám!
Az adattábla is komoly segítség lenne, ezer köszönet érte, meg ami még szükséges.
Esetleg egyéb lim-lom, ami megmaradt a régi elektronikából? A felső panel-rack kártyái? A műveleti erősítő?
Minden lom jól jönne, eredeti formájában szeretném életrekelteni.

s2k5ycubj

[#eljen][#eljen][#eljen] Teljesen egyet értek veled,minden régi dolog gyári állapotban a legjobb. Onnan már csak rontani lehet rajta!

Dakota25

Kösz!
Én is "régi dolog" vagyok, talán innen a késztetés. :-)

jsugc4fsx

üdv mindenkinek!                                  E2n esztergáról kérdezném. Főorsóházból a tokmány alatt hátul ki jönn egy bordátengely az mirevaló?

nvnshmpmn

Nincs egy kép róla? Mert így nem tudom, melyikre gondolsz.