Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Ahogy így elnézem a rajzot , tegnapelőtt lehet egy új e2n főorsót vettem a méh-telepen . Már mindent kidobnak .

jsugc4fsx

kivehető ágyas a kicsike igaz még nem vol ki véve.

jsugc4fsx

ennek van üres állása is

jani300

Azért elég hihetetlen egy ötlet.

svejk

...és egy katonai műhelykocsiból raboltad...
Összeállt a kép :))

svejk

Vehetnél egyet nekem is...
Vagy ha ezt el akarod adni...?

jani300

Azért rendelésre nem megy . Volt még kettő de azok eggyel nagyobbak de hasonló elrendezésű . Persze azt is elhoztam , meg egy tök új méteres vezérorsót . Miért ? Kellene ? Kicsit megkapta a rozsda . Egyébként egyből Rád gondoltam ,könnyű lenne próbálni a tokmánytárcsát . Ha nem drága a posta szívesen elküldöm próbálni .

jsugc4fsx

vagy 4 évig keresgéltem még rátaláltam   megnéztem vagy 50db esztergát biztos .Meg a rengeteg kilométer[#phone][#phone]

svejk

Az nem jó, ha kölcsönbe kapom mert beleszeretek :))

A próba annyiból megoldódni látszik, hogy szereztem egy szinte zsír új síktárcsát, melyen tökéletes a kúp, és tutira passzol is a főorsóra.

Most már ebbe a síktárcsába tudnék magamnak készíteni egy "etalont". Persze azért lustább vagyok én ennél. :(

svejk

Türelmes ember vagy!  [#eljen]
Én 3 nap alatt néztem meg 4-et, de az elsőt meg is vettem, igaz nem volt olcsó.

svejk

A #21915-ben ott vannak a fej főbb méretei, az alapján be tudod azonosítani.
Tényleg érdekel, persze nem annyiért amennyibe neked van.

jsugc4fsx

jani300

Megveheted . Szerszámmaró vertikálfejhez kéne főorsónak de úgyse lesz szívem elcseszni . Úgy nézem 4-es morse a kúpja . Azért be kell azonosítani .

jsugc4fsx

nem volt sürgös van egy zsebesztergám is

jani300

A tokmánytartó rész tuti olyan . A másik kettő meg olyan mint az újabb ean-é . Az egyel nagyobb . Hát  a képpel van bajom az e1n ről is tartozom többeknek képpel , majd igyekszem .