Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

És ha teszünk rá pedált ? Bocs meleg van.

mxjj54gxi

Szó ami szó, az utolsó mondat nagy baromság! :)))

000000000

Az ollón levő közlőfogaskerék megfelelő beállítására ügyelj, ne foghegyen járjon mert ez könnyen okoz fogtörést nem pont az irányváltások miatt.

s2k5ycubj

Már gondoltam rá,csak a korszerű formára egy lassan hajtó kis villanymotor és lábpedál kombinációban,persze kuplunggal. De a hagyományos se lehet rossz,de az inkább télen jönne be...[#wave]

r2u4n063m

Kúpos a főorsó végződés, illetve reteszelve van, így elvileg nem lazulhat fel. De egyenlőre ezt nem is fogom erőltetni, inkább Áts László által javasolt kézzel tekerést, hiszen ha kézi menetmetszővel lehet szép felületet készíteni, akkor eképpen is menni fog.

r2u4n063m

Erre igyekszem mindig figyelni, illetve hogy ne is szoruljanak a fogaskerekek.

4um5b65d

Minnyá dobok egy hátast..... :))))
Tudtam, hogy abból a képből csak bajom származik.
De elhatároztam, hogy ha valaki megszólja akkor majd azt fogom hazudni, hogy rózsaszínre van festve az anyag vége és az tükröződik.
[#beka3]

PSoft

Épp ráértem kicsit,...oszt nézegettem a képeidet.:))

Ha má eccer ajágattad!!!:)
[#bee1][#bee1][#worship]

svejk

Nincs véletlen valakinek ilyen V008-beli központkeresője eladó?

http://turning.fw.hu/v001-v010-----/v008_b.jpg" border=0>

svejk

Mi lett a végső konklúzió a V005 PA gyűrű méretváltozása kapcsán?

svejk

Valaki vágja fejből hogy egy 160-as négypofás tokmány fordított pofáival max. mekkora négyszöget lehet befogni?

Gamos

Hogyne lenne. Írj magánba.

svejk

Ment... A válaszig keresek egy kapaszkodót :)

000000000

Véleményem szerint a tokmány átmérőjének megfelelő anyagot,mert ami nekem van 100-as és 125-ös igaz 3 pofás abba simán befogható a saját mérete.Gyári pofákkal nem átalakítottal.

sasi

170 mm-nél minden menet fog, 180 körül már csak kettő.