Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez remek dolog ,mert ma voltam megrendelni árat ugyan nem mondtak de egy lityót is tudnak hozni.

4um5b65d

Na, Józsi ezt te is elnézted ! Ez a Spinol 5 olaj pdf linkje.
De sutyiban megadom neked a Spinol 15 olaj specifikációs oldalát, majd úgy állítjuk be a dolgot minha te vetted volna észre a hibát...[#vigyor3]
http://www.mol.hu/hu/vallalati_ugyfeleknek/termekek/kenoanyag_es_autoapolas/ipari_olajok/szerszamgepek_kenoolajai/mol_spinol_15_adalekolt_orsoolaj/

4um5b65d

Ne aggódj, ha nekem jó akkor neked is jó lesz...bár én két félét is használok...mikor melyiket kapom....

HJózsi

A HPL 68 -at hidraulika olajnak látom 'kuglin' keresztül, jól látom ugye?

4um5b65d

Akkor mégis csak jól emlékeztem a 68-asra, de nem néztem utána....az lesz az Hidraulika olaj....Örülök, hogy kibukott a dolog...

HJózsi

HJózsi

Ja, a http://www.mol.hu/repository/313684.pdf" TARGET=_fnew>15-ös ...

ez egy ilyen nap ... :D

HJózsi

Valami hidraulika olaj van is itthon...

HJózsi

A Fétis-nél volt egy ma 3.750 bruttóért... zsír/olaj kétféle "fúvókával" (általános, hegyes) az M+-asnál... de csak volt ... :)

HJózsi

4um5b65d

Józsi, biztos, hogy az zsírzó volt ?? Mert a bolt neve alapján valami erotikus latex,bőr és egyéb vibráló dolgokat árusító hely is lehetne...[#nyes]

HJózsi

Hááát, a pénztároshölgy láttán el is bizonytalanodtam ... :) de megláttam beljebb egy Optimum D240-et, na megnyugodtam ..

000000000

Vídiás késnél mekkora lehet a legnagyobb fordulat?

robroy007

mekkora az átmérő?

egyébként a fordulat nem csak attól függ, hogy vídiás kést használsz
forgácsolási paraméterek, fogás, előtolás

robroy007