Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

...C64... egyre érdekesebb...

Kristály Árpád

Hm....
Attól függ mire szerdnéd használni.....
Szerintem huzós....gondolkodj.....
Üdv.: Árpi

HJózsi

Nekem manuális David-om van, de tervezem a cncsítését... A vezérlést biztos át lehet alakítani PC-sre és akkor nosza, Mach3! Lehet vele dolgozni, ... a szegnyereg nem állítható, gyárilag van belőve ...

j3rx6bsjd

Én már voltam megnézni,szerintem is húzós,sokat állhatott.Viszont majdnem vadi új kopás az nincs rajta.
Mindenhol trapézmenet bordásszijjal meghajtva.
Régifajta nagyméretű léptetőmotorok.Vezérlés,hajtás szerintem abszolult használhatatlan.Talán a főorsó hajtás ér valamit ha működik,de ki tudja!?

ywathzay

Köszönöm, majd akkor jelentkezem. Felmérem a nagy helyzetet, és akkor szólok.

HJózsi

Laslie-nek volt igaza!...  [#worship] http://www.google.com/search?client=opera&rls=hu&q=hennlich_zsirzok_arlista_1101.pdf&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8" TARGET=_fnew>Profi szúróprések - zsír, olaj, nagyobb kisebb viszkozitás -
mégiscsak ott a tapasztalat ... [#wave]
A cég Kecskeméten van, most küldik az árajánlatot. Az Euro-s árak rajta vannak, a hölgy azt mondta GLS-el másnapra leszállítják 800nettóért ...

HJózsi

4um5b65d

Fog ennek örülni Palom :) ....végre olajozottan fognak menni a dolgai...

HJózsi

Meg most már nekem is ... [#wink]

4um5b65d

Szintén esztergát szúrkálnál vele?? :))

HJózsi

Igen, ill. is , az új köszörümön is van egy pár szurkálni való szem, ez összesen 'vószem' ... :)

HJózsi

Milyen gépolaj használatos mostanában? Arol2T? Varrógépolaj? Kerékpár olaj? Az utóbbiak finomabb cuccokhoz gondolom, a motor olaj szán, orsó ? ... [#fejvakaras][#fejvakaras]

4um5b65d

A szemek száma alapján azt kell mondanom, hogy te sem vagy "szem"telen. Csodálom, hogy eddig nem szúrta a szemedet az a sok olajéhes olajzószem...[#nyes][#buck]

4um5b65d

MOL EMOLIN 120 nálam nagyon bevált...

4um5b65d

Főorsó is ezt az olajat kapja meg a szán és az egyéb orsók is...Egy nagyon "vékony" olajfajta, ha esetleg reggel hideg a géped akkor is tök jó a kenése.