Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

OlyFlyer

Tapasztalat még nincs az EV6-ról, mert még nem kaptuk meg. Egy hétvégén próbáltuk ki mielőtt vettük, de nem mentünk 110kmh-nál magasabban, de azt is csak 20-30 km távon. Elvileg itt lehet megnézni minden villanyautót.

OlyFlyer

A napelemben nem biztos van aksi... nekem nincs mert nem éri meg, legalább is nekem nem.

szf

Én most építek aksis napelem rendszert.
Még van rajta faragnivaló....
Még az akku is hiányzik.

OlyFlyer

Még egy kérdés...

Az a csap nem lesz ott probléma? Nem kell mellette nagyobb távolság?

keri

Ha így lenne akkor nem lenne gond, de a releváns tartalmakat kifogásolod, amivel nyilván nem értesz egyet, az irreleváns kötekedések helyett.

keri

Ha nem vagy képes meghallgatni a másik érvelését, csak fújod a tévedésedet, akkor ne csodálkozz ezen.

keri

re8jzm80a

Majd ha lesz jelezd kérlek. Akkor majd tovább göngyölítjük a témát. Továbbra is a 130-140 közötti autópályás hatótáv ami érdekel.

2vkx6unz

Szerintem többnek kellene lennie mint 60 centi, de van itt a fórumon olyan aki ismeri az ide vonatkozó szabványokat... A tippem az hogy a 0 vagy 1 kategóriájú térben van a csap... persze lehet 48V-os is az akku...

PSoft

A fotót nézve, pont másfél centivel több, mint a "védőtávolság". [#nyes]

szf

szf

szf