Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

ncw4w5nca

Én azért mielőtt ilyen kalandba vágnék alaposan átolvasnám az apró betűs részt.

Devecz Miklós

csakyt

Van egy eladó Ritar RA12-150F ólom munka akkumlátorom. 2012.-es gyártású. 20 ezerért odaadom. Hibátlan.

keri

csakyt

csakyt

Keri. valamiért nem megy át az email amit küldtem. Mindig vissza jön egy hiba üzenettel.

20-804-3104

keri

Küldtem másik címet.
Adatlapját megtalálta nekem google barátom is :)

csakyt

w987wzmm

000000000

Hála istennek, erre még nem volt!
Majd ettől jól beindul a piac.

keri

Ahelyett hogy támogatnák, még büntetik is. Gratulálok, a kormány elkötelezett a környezetvédelem mellet.

Bár sok minden nem változik. A magas áfa miatt mindenki Szlovákiából hozta amúgy is.  

Mindenesetre ez is megérne egy két záptojást.

keri

Mondjuk pont ugyan ezen oknál fogva egyre inkább érlelődik bennem a teljesen független szigetüzem. A seggembe egyenlőre még nem dugtak GPS-st szóval szépen kimegyek utánfutóval, megveszem, és felrakom magamnak. Az elmű meg vigye a fenébe a vezetékeit. Ha nem süt a nap akkor begyújtom a diesel aggregátort ami repceolajjal megy, hogy még azon se legyen jövedéki adó, vagy a vegyestüzelésem felesleges hőenergiáját küldöm egy stirling motorra. Valami kiszuperált V4-es motoron csak a hengerfejet kell módosítani és jól felpumpálni nitrogénnel.

000000000

Magyar ember leleményes és mindig kitalál valamit.  
Minden kiskaput úgysem tudnak betömni és nem is akarják!
Hiszen pont akik hozzák ezeket a rendeleteket azok használják ki a legjobban a bürokrácia útvesztőjében keletkezett réseket.

keri

http://www.hirado.hu/2015/01/11/csak-energiatakarekos-lehet-a-futokeszulek/" TARGET=_fnew>Azért van más kreténség is.

Tehát csak kondenzációs gázkazánt lehet felszerelni, ami azért jó mert az meg csak és kizárólag felület fűtésekkel működik normálisan, hiába olyan jó a hatásfoka papíron, radiátorral pont olyan rossz mint a régi FÉG cirkó.

xg2w6ib9x

Friss hír a "környezetbarát energia politika" újabb zseniális ötletéről:

"Minden napelem után 114 Ft/kg környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni 2015. január 1-et követően, mely mintegy 2000-2500 Ft-os áremelést jelent. "

http://librarius.hu/2015/01/09/brutalis-kornyezetvedelmi-termekdij-jon/" TARGET=_fnew>Itt a teljes cikk.