Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

a9iua0hi5

Köszi. Szuper! Ilyen hajtóműves motor kapható itthon is vagy, csak az ALI marad erre is? Megmondom őszintén az utóbbi időben (más vonalon) szereztem pár rossz tapasztalatot az ALI-val.

gsz03b27r

Nem hajtoműves motor amit belinkeltem hanem Brushless (kefe nélküli)
Vehetsz sima 3f motort párszáz vattosat  és frekiváltót meghajtásnak az is jó leht.
Alival nincs semmi baj szerintem

a9iua0hi5

Köszi, nézelődők még! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Ez az irány perspektivikus.

3xeir0p5y

Nem az Alival van baj, hanem a magyar postával.

a9iua0hi5

Bocs, de ilyen szempontból kb. mindegy. Ha az Ali csak a magyar postával szállít nekem az eredmény szempontjából tök mindegy, hogy már amikor elindult Kínából volt probléma, vagy hol csúszott meg az eredmény, hogy hozzám késve, sérülten érkezett meg a csomag. Én az Alinak azért fizetek, hogy a kezembe legyen egy (várható minőségű) termék, és totál nem izgat, hogy ki és hogy hozza ide, ha a kis Kínai lóháton hozza az sem érdekel, csak érjen ide. És mivel nem tudok választani mást, azért a szívás és a rizikó ott marad. A sérült csomaggal rengetet szívtunk mire sikerült visszacserélni.

gf06ai5j

Bocs az offért. Ki lehet kerülni a Magyar Postát ha rendelésnél a Shipping method -ot jól választod ki. Viszont sok tényező van ami bejön a képbe ( ár, gyorsaság, megbízhatóság, járulékos költségek stb. ), ezért nem egyszerű. Én is most kupálódok a Prohardver 'Aliexpress tapasztalatok' topikjában.

ywrd786ks

Üdv,
érdeklődnék használ-e valaki ilyen Főorsót ami a képen szerepel? Többet is láttam már az adok veszek topic-ban, TOS FN vagy FNGJ ből származik állítólag. Esetleg szedett e már szét valaki ilyet? Milyen áttétel van benne? Bármilyen információ vagy dokumentáció jól jönne! De csak működési, használati tapasztalatok is érdekelnének.

bwm784wiu

1:3 gyorsító áttétele van.

ywrd786ks

Milyen kialakítás lehet? bolygómű?

bwm784wiu

Bolykókerekes. Három bolygókerék van a napkerék körül. Volt egy vadiúj, de már eladtam egy itteni fórumosnak. 30-as kúpja volt.

ywrd786ks

Akkor nagy valószínűséggel az kötött ki nálam. Még gyári zsírjában kaptam. Szétszerelésben esetleg van tapasztalat?

65jpk56f7

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy a Makita
RT0700C felsőmaró motoromnak hányas a kúpja vagyis milyen patronkészlet kell hozzá. Ugyanis vettem egy ER11es készletet és nem passzol hozzá. Vagy létezik valami átalakító hozzá?
Köszönöm a válaszokat!

btxtzhi26

Szinte biztos, hogy OZ8 vagy 12 persze erre ne vegyél mérget.

3ztiz2p39

Használ valaki közülünk ilyen csudálatos' szerekezetet?
Mindenféleképp a fenti HALL visszacsatolás NÉLKÜLI verzióra irányulna a kérdésem.

Csak egy egyszerű mérésre szeretném kérni az illetőt, nevezetesen, hogy mennyi az áramfelvétele max. fordulatszámon üresjáratban.

872xx2fu