Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Egy rajz, egy fotó... felér 1000 szóval...

000000000

Üdv Mindenkinek!
Egy kérdésem lenne mégpedig, ti milyen marómotort ajánlanátok gravirozáshoz?
Olyan 10-ezer környékén?

Előreis köszönöm!

bmejdz9nu

1/8"-os... bele a szerszámot direkt... de hogyan pörgessük 350.000-et?

Kristály Árpád

Hallihó Péter!
Nekem van egy fogászati levegős fúróm, de még probáltam ki. Valhol Pesten van egy bolt ahol fogászati cuccok bizományija van, ott van minden eféle, sajna a címet nem tudom ha valakinek van infója ossza meg.
Előre is Köszönjük!!!!

bmejdz9nu

Na fortuna.. frekiváltó... stb.

Itt Sopronban van egy... hogy is mondjam... "motor gyár"... de nem "Made in Hungary" motorokat "forgalmaznak"... sok munkás dolgozik...
Ha valakit érdekelnek ezek a termékek - persze majd mind raktárról: http://www.frank-dvorak.at/" TARGET=_fnew>Ez itt van ausztriában a határ melett...
A motorokról azt mondják 100 Hz-ig mennek... és át tudják "tekercselni" 100 Hz-re... akkor 200 Hz a vége.... Én most vettem egy 180W-ost/3fázis....
Ez volt négyféle felfogatással is... szóval kész kánaán... raktárról!!!

Frekiváltó:  
Egy Hitachi L100, 200W-ast szereztem egyenlőre... ez volt olcsón ... "csak" 360Hz-et tud de ...
http://www.variateur-frequence.com/database/Variateur_de_frequence_Hitachi/b-l100main.gif" border=0>

000000000

Mennyiért lehet beszerezni a Hitachi L100-t?
Az EBAY-on 1f/3f 0,75 kW-os 0-450 Hz-es van
54 Eur-ért.

bmejdz9nu

Fix áron vagy licit?
Beállítottam én is licitáló robotomat... és az utolsó mp.-ben nyomja neki a 100-at... :)

Ami jó azt a végén felverik... általában 100 fölé... Ez a kicsike csak 40-ért lett... nem kellet a kutyának se... de olyan édi volt... rászerelem a motorra... :)
RC: mail ment...

bmejdz9nu

Ez a kicsike csak 200W-os...1/4HP...
De megvettem már a motort... 180W-ost... 3.6Kg... szerintem elég.. Az Isel masináiban is hasonló...

000000000

Fix áron vettem meg.
A 180 w-os motorról van fénykép és ár?

bmejdz9nu

#1012 -ben a link magáért beszél... katalógus van ott a honlapon.... ezekről van szó...
Ár mailban megy...
Linkeld be mit vettél!

bmejdz9nu

Á... ezek az angolok... LG
Hát igen Úriember nem alkudozik... :) (licitál)

Én olyat hajtottam, hogy 1 fázisú legyen a bemenete... van itthon 3 fázis... de egyszerűbb (nekem) így... meg kicsi is jó volt... elég nagy (súlyra) ez a 180W (0,25HP) motor.... 3,6 kg... meg megtetszett mert olyan picike... és nagyon sok leírás van róla a neten.... szép ábrás.... szinte "játékos" (japán módra) gépkönyv... te min töröd a fejed? milyen megoldásban? Patron egyebek...? Csapágyazás?

A tali 3-on lesz 3 fázis? [#circling]

000000000

Hát amit vettem az 1 fázisú bemenetű!