Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

e3h0cv4ph

Leányfaluval nincs gondom, az én olvasatomban egyenértékű Budapesttel, (vagy legalábbis majdnem). Én az olyan vidéki városra gondoltam mint pl. Sopron. Ami speciál nekem közelebb van (Szombathely), de gondoljunk az erdélyiekre is, nekik sopronba eljutni elég húzós.
Ha te szervezed, ott rendezed ahol akarod, akár a holdon is. (bár megjegyzem akkor én a kisebb gépemet vinném)
Üdv: TT

Kristály Árpád

Szerintem kiírjuk a legkisseb műkődő CNC gép díjazását..., mondjuk XXXX Euro.... s semmi gond a távolróljövöknek s arról nem is beszélve, hogy akár a konyha asztalom is tudunk talit rendezni....
Mondjuk Sopron nekem is szimpi, mert gondolom Varsányi Úr egy raklap Sopronit előállít!!!

000000000

Csináljuk Rozsnyón (SK), ha már így belemélyedtetek! Legalább megtanultok szlovákul, no és a sör meg a Becherovka is jobb mint nálatok...[#nevetes1][#papakacsint]

2nbj3n5m

Hogy öszinte legyek ne vitaindítonak szántam,de
te panaszkodtál,hogy részedről mekkora veszteség
volt.A talikat eddig csak kocsival rendelkezök
tudták megközelíteni!!Nyereségessé lehetni tenni
ha olyan helyen lenne amit BKV jeggyel is ellehet érni.Ha bp lenne .lehetne hobby újságokba is hirdetni Ugy kifizetöbb is lehetne.
Már sajnos a másodikon is kevesebben voltak.
Megkell nézni a FORUM-on megszolalókat,5-max 10  
fő. és hol vannak a többiek.Nem kell görcsösen
a veszteséghez ragaszkodni. Külömben én akárhava
elmegyek de, az egyetemisták,tanulók.stb.NEM.
Janko

Bicska

Sztem azért is kevesebb a Bp.-i gépépítő, mert panel/társasházban elég macerás normális gépet építeni...és akkor a zajongás miatti problémákról nem is beszéltem...

bmejdz9nu

Ó.. legyen Sopronban!
Persze én nem akarom szervezni... mert aki már szervezett már valamit az tudja igazán milyen rázós tud lenni...
De Sopronban nincs repülőtér...
Persze ez itt a "világ közepe"... innét csak 10 km Európa...
Persze nekem Leányfaluval semmi bajom... olyan mint Budapest... persze miért is Budapest... mindennek centralizáltnak kellene lennie?
Talán a csevegőben kellene folytatni... mert ez a marómotor topik...

bmejdz9nu

RC-nek...  
elküldtem a 3 fázisú motor képet... már másodszor... Remélem megkaptad...

000000000

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=014&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=330108736619&rd=1&rd=1" TARGET=_fnew>Ha valaki komolyan gondolja... 120Hz-es motor ... 4,4Kw...25 Euro...+ 92 Euro a szállítása Mo-ra

Vagy

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=014&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=330108737361&rd=1&rd=1" TARGET=_fnew>Ha valaki még komolyabban gondolja.... 7,5Kw-osban ugyanez 25Euro... de itt a szállítás már 125 Euro....45Kg!!! (megkérdeztem)

http://i5.ebayimg.com/02/i/000/95/96/c746_1.JPG" border=0>

dg8n4i8x

Sziasztok!

Megvan az ígért ár az ER16 befogóhoz!
Ezt kaptam:

ER 16-os patronbefogó hengeres átm.12-es szárral, hossz 80mm
10.799,-/db    száll.idő: 2 hét

Gondolom van hosszabb is! A boltban aztmondták volt egy ER25-ös nemrég 12+áfáért!  

Bocsi, hogy ilyen sokára lett, de elfelejtettem... [#zavart2]

000000000

4mjnxdwuu

bmejdz9nu

hát nem kellet a "kutyának sem" a nagy motorok... #1044

000000000

Bekakált a Metabo-m. Talán még 40 órát sem bírt ki. Úgy néz ki, hogy lerágta a szénkeféket. Ilyen hamar?! A legolcsóbb Proxon-om (7500,-Ft)háromszor ennyit bírt ki. Mind a ketto jóformán csak balzát mart. Mindjárt tok.n szúrom magam. Ennyit bír 50-ez. Ft?[#falbav]