Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

000000000

Ott valami nem koser. Az enyem kapott minden jobol mar es joval 50 uzemora felett jar. Ketto hagyomanyos porszivo ment tonkre a kerami portol, a maromotor derekasan allja. Igaz kinosan ugyelek a tisztitasara. De hat menet kozben kapja telibe a keramia "csiszolo szemcseket"...

000000000

Nemtudom, nem-e a balza por nyírta ki.[#conf]

000000000

Szerintem nem. De vidd vissza az uzletbe. XXL garancia...

bmejdz9nu

A Kress még mindíg megy az új tulajnál... naponta 5-6 órát... De ez akkor is lehetetlen...
Azért a Metabo az Metabo - talán...

000000000

Természetesen visszaviszem, még másfél éves garanciám van rá. Remélem nem fognak mocskoskodni...

000000000

Hát látod azért vettem jobb gépet, hogy ne keljen minden héten visszahordanom... Ezért a pénzért lehetett volna vagy 8drb "no name" és azok is kibírták volna eddig. Azoknál még az a jó, hogy 2 éves garanciájuk alatt (szlovákiában mindenre ennyi)egy az egyben cserélik, nem találgatnak.

3vv2btrhv

Szia lorant
A no name gépeknél azért cserélnek mert kiszámitották , hogy a szerviz hálozat fentartása többe kerülne !!! Igy mindig cserélik.
Tibor

bmejdz9nu

Nálunk az "Eu-s" garancia olyan hogy akár semmilyen...
Ne vegyél - szerintem - "no name" gépet nincs hozzá patron és az ütésük...az ami szerszámgyilkos!!! (már az én kicsinyeimnek...)
Viszont az 1,6-ossal (ha mindinden jól megy) automatikusan 1,8-as lesz... :) :) :)
Vegyél egy Kress-t... ez sem a világ csodája... de majd mindenhez jó...
Na persze én most patronbefogós "sajátmagam" verzióját hajtom... De ezt már kitárgyaltuk...
Ami roszz ezekben a gépekben az a  hangja!!! De utálom őket ez miatt !

000000000

Szetszedted esetleg, hogy a szenkefe kopast nevezted meg problemanak?

000000000

Nem akarom szétszedni, nemhogy belekotnek. Nem szénkefe probléma, ma voltam lent megnézni. Úgy néz ki, hogy a csapágy repult szét. Sokat bírt...

000000000

Ez valami egyedi eset lesz szerintem. Nevetseges lenne, ha 40 ora utan tonkremenne. (:

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200100210060" TARGET=_fnew>Spindel az Ebay-on.... Ha valaki 125.000-es fordulatot akar....szerszámcserés....légcsapágyas... mi kell még?

000000000

Nem is biztos, hogy a csapágy, csak tippelem, mert olyan akadozva forog, de oldalirányba nincs semmi kotyogása. Mintha valami megégett volna. A kumutátor, vagy a rotor?! Hiába ilyen "kemény" anyag, mint a balza, tonkretesz egy 800W-os motort... Én rontottam el az elején, hogy nem olvastam a használati utasítást! Lehet, hogy maximum vajat szabad vele marni...[#fejvakaras]

Bicska

Lehetséges minden terméknél gyári hiba. A Metabo ipari felhasználásra készült, a makitát veri simán(persze ez a makita minőségi romlása miatt van), a kékbosch-sal, kressel egy minőség. Legalábbis én így tudom..

000000000

Szia Lóránt!
Nem mondtam, hogy bontott csirkét, bontott csirkét, azaz KRESS 800 FME-t vegyél potom 35 pénzért?