Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

Kristály Árpád

Hallihó Péter!

Szerintem három fázis nem lesz......

bmejdz9nu

Na látod... milyen előre látó vagyok !

RC meg mesélhet a gépéről...[#circling]
Vagy hoz 3 fázisú generátort... :)
Persze a Tali3 úgyis 3 napos lesz...
1. nap csrebere (este ivászat ... a nagy boltokra...)
2. nap bemuató (este ivászat... és szidjuk a másik gépét)
3. nap busszal végigjárjuk azokat akik túl nagyot csináltak... :) Persze itt már a buszon berugunk...

Kristály Árpád

Hallihó Péter!
A progra nagyon jó!!!
Csak az a baj, hogy hiányzik belőle a MEGHÍVÁSOD!

2nbj3n5m

A harmadikkal kapcsolatba,a fővárosba kellene
csinálni.Lenne ötletem a helyre.
Janko

3vv2btrhv

Sziasztok
Igen !! el kellene kezdeni a harmadik tali szervezését !!
Nagyon szeretném ha azt az ötletemet amit a második tali alkalmábol idö hiányában elvetetetek most megvalosulna .  
Az ötlet az volt hogy legyen egy LOGO tervezve és kivitelezve ! Ezt egy zsüri elbirálná és ha "mindenkinek " tetszik ez lene a hivatalos HobbyCNC emblémája . Igy mindenkinek lehetösége lenne bemutatni mire képes a gépe méretétöl fügetlenül !!

bmejdz9nu

Sopronba legyen! Osztrák-Magyar... had csodálkozzanak a sógorok... meg nem kellene utaznom...

000000000

Sziasztok!
A fővárost vessétek el! Én már akartam egy talit szervezni egy régi budapesti villában. Fizetni sem kellett volna a kb. 250 nm-es helységért csak azt kérték, hogy a villát ugyanúgy tisztán adjuk át, ahogy  megkaptuk. Az sem ment át mert úgy látszik, hogy CNC téren a vidéké a jövő.....

vthgizrff

Sziasztok!

Ez nagyon jó ötlet, Tíbor! Nem valószínű, hogy a majd 120 kilós gépemet valaha is elvigyem egy találkozóra, és még kész sincs teljesen. Még mindíg csak pakolom rá a vasat..

bmejdz9nu

Én olyanra csinálom... hogy még éppen el lehessen vinni...

dg8n4i8x

Ha ez így megy a következő gépem alapja egy utánfutó lesz... [#eljen]

Kristály Árpád

Hallihó!
Egyenlőre szerintem még ne kezdjük szervezni a talit....
Időben elkezdem és akkor jöhetnek az ötletek!!!
Egy már biztos, a második talit Dr. Várady-Szabó Mihály a meghalt polgármester emlékére fogom rendezni...

Aprópó...
Csak anyi megjegyzést, sokkal többen vagyunk vidéki kollégák...
egyszer legalább érvényesülünk mi is, Nem mindig BUDAPEST....

Hallihó!

nffab2gnr

Szia Árpád!
lenne egy ME1000 merógép (olyan mint az enyém ) eladó, esetleg nem érdekel. Nagyon jó az ár. Ha érdekel a dolog ,dobj egy mailt.

Üdv: Tibor

e3h0cv4ph

Sziasztok.
Én ugyan vidéki vagyok de Budapest mellett voksolnék a tali helyszínével kapcsolatban. Bármely vidéki helyről ide a legkönnyebb eljutni.
Üdv: TT

Kristály Árpád

Hallihó Tatai!
Még van idő, ha gond megközeliteni Leányfalut akkor nagyon jó GPS-eket lehet kapni.....
Mielőtt bármi félreértés lenne....
A Tali az én agyszüleményem.... kettő már leányfalun volt, a harmadikat is itt szeretném megrendezni.
Aki még nem csinált ilyet az nem tudja mit kell összekolbászólni stb.
De, hogy mindenki értse, és a viták elkerülése érdekében,Nem vagyok hajlandó másút megrendezni!

Tali ügyben legközelebb csak téma nyításnál valamikor július végén vagyok elérhető....
Kérem ezt vegyétek figyelembe, KÖSZÖNÖM!

000000000

Utánfutó? Az sem rossz! Én erre gondoltam:
[#bohoc]
http://cnctar.hobbycnc.hu/Szobr%e1sz/ural.jpg" border=0>

Ui.: Nemsokára vissza térek közétek, csak kicsit összeszaladtak a gondjaim. Az már is látszik, hogy jelentősen át kell tervezem a gépemet, és csak a meglévő anyagokból (és energiáimból) gazdálkodhatok.

Majd jövök!

Üdv mindenkinek:
Áron