Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

g89ketty

A tied gagyi, internet nélkül! [#pias]

sufnituning

svejk

Úgy néz ki igen.
Még adnak hozzá 4 db rövid bevonatos pálcát is. :)

sufnituning

Kíváncsi lennék milyen gyújtása van, mert azt nem látom hogy írja??[#conf]

A vágáshoz azért a 30A elég núdli.

Ez is olyan mint a music-center, minden egyben, ha valami elszáll, akkor mindennek vége.

Szerintem ezt vegye az, akinek sok pénze van és vagy az aki a csomagátvétel pillanatában leli örömét.

sufnituning

Ja folyamatos vágásra a plazmavágót csak 23,2 Amperrel használhatod. Mire jó ez 1-1,5 vaslemezig? aluról rézről ne is beszéljünk!

sufnituning

És ha jól látom, még kompresszor sem kell hozzá, mert az is be van építve. Tiszta music-center[#nemtudom]

svejk

Van akinek annyi is elég.[#nemtudom]

D.Laci

Hol írják, hogy benne van a kompresszor?

Én sem szeretem a multifunkciós gépeket, nem is veszek ilyet, de kíváncsi voltam a tapasztalatokra.

fn47xk7ei

Szerintem Pali csak poénnak szánta. Ott a hátulján a levegő csatlakozó.

sufnituning

Nincs benne kompresszor? Akkor már nem is érdekel. [#csodalk]

sufnituning

Amúgy meg rakhattak volna bele még levegőcseppfolyósítót és szakaszos lepárlót, így nem lenne gond az argon gázzal sem.
Csak egy ötlet, hátha ráharap egy music-center gyártó. [#circling]

VighLajos

Szevasztok!
Ma vettem egyet, ilyenem még nincs felkiáltással.
:-)
Pakson 8-10 darab még volt, 49999,- Ft
Üdv:
Lajos

VighLajos

Szevasztok!
Ma vettem egyet, ilyenem még nincs felkiáltással.
:-)
Pakson 8-10 darab még volt, 49999,- Ft
Üdv:
Lajos

VighLajos