Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

remrendes

Lassan dobozolnam az elektronikat. Erdemes a THC-t kulon csomagolni?

fn47xk7ei

Nekem egy dobozban van a mozgásvezérlővel meg a motormeghajtókkal de gondot nem okozott.

remrendes

Koszi! Mekkora dobozban fertel el?

fn47xk7ei

Talán 500x700x250... vagy valami hasomló.[#nemtudom]

remrendes

Megnyugtato :) Hiaba pakolgatom jobbra balda a cuccokat, a 600x400-asban elferek, de a THC meg csak most jon meg hozza. A Proma valoszinuleg beleferne, de a THC3T biztosan nem.

f67nx205

Sziasztok! Tervezgetem cnc plazmavágó építését, számolgatok. Érdemes non Hf gyujtású gépet venni vagy meglehet szüntetni a zavarást máshogyan is? A non hf gép árából majdnem kétszer erősebb plazmaforrás kerülne ki. Valahol olvastam azt is hogy a non HF es gép is zavart kelt. Melyikkel érdemes kezdeni? A mechanika nem probléma.

Hogy lehet a zavarásokat kiiktatni?

Válaszokat köszönöm előre is.

TBS-TEAM

A THC vezérlőt tedd a monitor közelébe a kijelzőn lévő infó hasznos főleg az elején a beállításoknál, és kontrollálni tudod a THC feszültséget miközben a potméterrel finom állításokat végzed. Ha sokat akarsz a szekrénybe bujkálni akkor mindenképp tedd bele. [#nyes]
József

fn47xk7ei

Nekem is bele van építve a THC a vezérlő szekrénybe de még sem kell bujkálnom.[#kacsint]

TBS-TEAM

József

TBS-TEAM

800x600x300  és nem kell szenvedni.
József

fn47xk7ei

Én nem szenvedek! Ott van a "talán" szó is , azaz már nem emlékszem a pontos méretre. Amennyiben nagyobb kellene lenne miből választanom mert szerencsémre 1200 mm-ig el vagyok látva szekrényekkel.

fn47xk7ei

Találtam egy régi fényképet róla, persze azóta már átvariáltam a belsejét.

remrendes

[#eljen] STEP/DIR-eskent vagy UP/DOWN-oskent hasznalod egyebkent?

fn47xk7ei

remrendes

Kossz! Akkor be merem rendelni en is.