Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

svejk

No, akkor én jól kijátszottam magam, feltérképeztem a technikát, egy pár dolgot megértettem és mint sejthető volt most továbbadnék rajta.

Másrészt az én sufnim alkalmatlan ilyen munkákra, az eddigi kísérleteket, méréseket is a munkahelyemen végeztem.
(egyébként a  főnöknek is megtetszett és megígérte ha jók leszünk vehetünk egy kombi gépet)

Tehát eladnám a Lidl-s plazmavágómat.
kb. 5 métert vágtam vele, még az első fúvóka-elktróda páros van benne.

Ára:
47000 Ft, hogy az esetleges postaköltséggel sem legyen több mint az eredeti ára.
Bár nem szívesen postáznám.

frob

És most hogy feltérképezted ezt a térképet esetleg megosztod? :)

Virbo

Ha esetleg nekem mint "ismeretlennek" is odaadnád, akkor igényt tartanék rá.
Egyik ismerősömmel kerestünk közösen, de nyitáskor már ugye nem jártunk sikerrel... :(

svejk

Nem kapcsirajzra kell gondolni...

svejk

Nem vagy Te ismeretlen, sok éve koptatod már itt a betűket... A Tiéd!

Virbo

frob

Nem is arra gondoltam :)
kimenő feszek áramok stb

svejk

2rjw3gfi5

Mutathatnál 1-2 képet arról a sufniról :)

paradipiro

Váhúúú!!

Mit vágjunk kettőbe vele elsőnek? :) :)

svejk

régebben mutattam, 13 m2, tele kacattal

remrendes

Pedig olyan helyen izgalmas vagni :)
Fog is okozni nehany garazstuzet a Lidl.

svejk

A barátságotokat. :)
Mert ugye közös lónak... :(

No de ez remélem csak vicc marad.

svager

borvendeg

Megjött az egyenes pisztoly. Nah ahhoz kepest a gyari egy igényes precíz valami. Közben postan van egy ag60 pisztoly is. Attol sokat nem varok de igy olcsóbb volt a cső.
Viszont azt talaltam ki hogy a pisztolyt egy lemezbe csavarozom es 3csavarral tudom állítani a doleset. Így elvileg be lehet állítani hogy fuggolegeset vagjon.

Valami arnyekolo harisnya felet is tervezek a munkakabelre mert az usb hub neha leszakad ha megy a gép.

Gyujtast tovabbra is kézzel nyomkodom.