Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

svejk

Ezt a kerámia védő vagy szorítókupakot vajon lehet kapni heg technikai boltban. Holnap tuti el fogom törni ahogy ismerem magam...

borvendeg

Az ötlet megvan, ha megjön az egyenes pisztoly referálok.

Az ötlet:
A hosszúkás hafnium mit tudom én mi... nevezzük elektródának beleül a pisztolyba. Nah ez már itt lötyög. Elsőre ezt fel akarom esztergálni és perselyezni hogy az ott beüljön a helyére szépen.

Utána jön a fúvóka azt még ki kell dolgozzam hogy központosítsam.

Most bevilágítottam és a hafnium mag jól látszott ha jó helyen volt. Lehet ez marad a módszer...

svejk

Ha ezek a méretek pontosak lennének, már nagyban javulna a helyzet.

Mikor kell 4 és mikor 6 lyukú?

borvendeg

Nézegettem amúgy a pisztolyokat, ha valakinek van tapasztalata jobb minőségűvel nem vetettem el az ötletet hogy vegyek.

Jofogason van P80-as de az pilotos.

2rjw3gfi5

Nem értem miért nem jók ezek a "kopó", bár inkább elégő alkatrészek, miért is kellene jobb minőség...

olcsóbb

jobb...

2rjw3gfi5

kis goooooggleee fordítás hozzá :)

3 változat az opcióhoz:

Professzionális változat.
Prémium hafnium elektróda beépítve.

Ez nem különbözik az eredetiben, ami hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít.

Értékeli a legjobb versenyképes árat, hatékonyságot és árat.

Standard verzió.
Hafniumba ágyazott elektróda.

Ez majdnem megegyezik az eredetivel.

DIY változat.
Az elektróda cirkóniumba van ágyazva, és a felületi felület nem olyan jó, mint a standard és a professzionális változat.

Ez a legnépszerűbb típus, amit mások eladnak.

Munkája nem olyan jó, mint az eredeti, de nagyon alacsony, a DIY otthoni alkalmazásnál normális.

2rjw3gfi5

És ha valakinek mindenből kell:
komplet klt

Persze itthon is lehet venni, csak jóval drágábban (ugyanezt...)

Otthoni barkács célra átlagembernek (nekem) megteszi...

2rjw3gfi5

Itt vannak a típusok, kisebb áramhoz 4 lyukú, nagyobb áramhoz 6 lyukú...

svejk

A fúvóka gallérján a benyomásoknál kerül ki a kívülre a hűtőlevegő?

svejk

Tényleg nincs a fórumon olyan ember aki szakértője a témának és látott már profi fejet? [#nemtudom]

svejk

Kár, hogy [#3937@xabi] nem jár erre mostanában.

Ő már végigjárta a szamárlétrát.

ANTAL GÁBOR

Molnár Szabolcs     ( Kapuvár )  biztos hozzá tudna szólni de ritkán téved ide

dosalaszlo

Tiszteletem

Azt nem állítanám, hogy profi vagyok de egy ideje már közel napi rendszerességgel használok cnc plazmát.
Egy 155A-es gépet egy SKM 165 fáklyával.
Miben segíthetek? (ha tudok?)
Üdv
László

RogerCo

Helló,

Elméletileg 4.5m munka kábel
Nem mondom, hogy olcsó ....