Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

jani300

Először is : kezdek irigykedni :)
A CO munkakábelekben is hasonló kapcsolót láttam .
Habár most egy turkált binzel van ,de azt még nem kellett szétszedni .

jani300

Elfelejtettem , az inverterem munkakábele frankó vékony szálas ,szép vastag , csak mit később kiderült alu :(

svejk

Nem azon múlik, hogy hajlított vagy egyenes, hanem hogy mennyire központosan illeszkednek egymáshoz az alkatrészek.

Ha valaki rátalál a tuti kopó és kerámia alkatrészekre akkor a befogót már meg lehet hozzá csinálni egyenesre.
A kábelpréselés sem lehet gond, a CO2-ők vízhűtéses kábele jó lehet hozzá.

svejk

svejk

No meg belejavítottam aztán már rögtön értelmetlen. :(

svejk

Szürkeöntvényt próbált valaki vele vágni?

Az most nekem 10 mm-ig kapóra jönne ha vinné.

RogerCo

Egy ötlet . ( remélem a gazda nem rúg seggbe) Ahogy a talinál a jelentkezést szoktuk ( Copy past tal ) folytatni
Tehát az új plazmatulajdonosok klubbja

Antal Gábor
Svejk
Dakota 25
Borvendég
Görbi
D laci
Piercing82
svager
Konvoid...
Discovery
RogerCo

Ha mégis kiveri a biztosítékot akkor magánban is kíváncsi lennék a klubbtagokra

B.Zoltán

Egy ötlet . ( remélem a gazda nem rúg seggbe) Ahogy a talinál a jelentkezést szoktuk ( Copy past tal ) folytatni

Antal Gábor
Svejk
Dakota 25
Borvendég
Görbi
D laci
Piercing82
svager
Konvoid...
Discovery
B.Zoltán

B.Zoltán

Antal Gábor
Svejk
Dakota 25
Borvendég
Görbi
D laci
Piercing82
svager
Konvoid...
Discovery
RogerCo
B.Zoltán

B.Zoltán

Kérem töröljétek ki a 2569-est, mert elbénáztam, kimaradt a RogerCo fórumtárs.

Kidwick

Most akkor[#eljen] vagy[#levele]..[#conf]
Megvárom mi a tapasztalat..aztán majd veszek egyet később..használtan occsóééért[#conf]
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

6rk75uezn

Ebben igazad van,én voltam a balek hogy nem vittem vissza,viszont ez semmit nem változtat a márkáról alkotott véleményemen!
Ezek szerint így még mindig jobb nekik ha utólag cserélgetik/javitgatják mint sem a szalag végére fel állitana pár embert aki elvégezne pár perc alatt egy minőségellenőrzést.

attila820224

Szia!

Nekem is van ilyen felsőmaróm ,enyém is ütött kilogó szerszám végén 40mm en kb 1mm .
Én furatköszörável kb átmérő 6mm es 10 mm hosszú kövel a patron szögének megfelelöem megdöntve ,marógép 1es fokozat, köszörű 20000f.perc kb épphogycsak neki nyomve szögbe d9ntve elöre hétra mozgatva 3 másodperc, a  másodikra teljesen jó lett.

Üdv: Attila

Kidwick

Szerintem aki iparszerűen használ szerszámot annál nem nagyon látod ezt a márkát de azért ennyit egy hobbv kategóriás géptől is elvárna az ember(hogy ne üssön)[#nemtudom]
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

svejk

Az ilyen emberekből "élnek".
Ha mindenki visszavinné a nekei nem tetsző, hibás terméket akkornem árulnának ilyen gagyit vagy semmilyent, mert belebuknának.
Egyszerű marketing az egész.