Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

D.Laci

svejk

Jó lesz ez gyerekek, korrekt a belseje.

Egy pár kép kezdésnek:

svejk

svejk

svejk

Majd később elemezzük, de csak az az áramváltó vagy 15 ezer lenne ha meg kellene venni.

svejk

Kíváncsi vagyok ki fog-e kerülni hozzá kapcsolási rajz, vagy valami service manual.

Reggel mentem hétre, nevetséges volt az egész.
Nagydarab 120 kilós munkásruhás meglett emberek  szuszogva szaladtak be a bevásárlókocsikkal. :(

Szerencsére a kompresszorokat támadták többen, míg ott voltam kb 5 percig 4-en hoztunk el plasmavágót.

borvendeg

Ahogy elnézlek, majd te visrosszajzolod :D

frob

Gondolom összesen volt 5db, szóval én már ne menjek mi? :)

ANTAL GÁBOR

Pont ugyanezt tapasztaltam Miskolcon . Itt 3 Lidl van  én direkt abba mentem  amit szerintem kevesen látogatnak     Kocsival vártam a nyitást  6 Db plazmát tettek ki . Kb 10 perc alatt elfogyott ..    No most már nekem is van  ( nem akartam kimaradni főleg hogy megneszeltem hogy Svejk is pályázik .)  Van egy 80 Amperes karcagi trafós nagyfrekis  gyújtású plazmám de kb 150kg.
Az újhoz  mindjárt rendelem a kopó alkatrészeket Kínából.
Jelige :  annyit csak megér [#kacsint]

ANTAL GÁBOR

Egy ötlet .  ( remélem a gazda nem rúg seggbe)   Ahogy a talinál a jelentkezést szoktuk ( Copy past tal ) folytatni
Tehát az új plazmatulajdonosok  klubbja

Antal Gábor
Svejk
Dakota 25
Borvendég
Görbi
D laci .....

Ha mégis kiveri a biztosítékot akkor magánban is kíváncsi lennék a klubbtagokra

Dakota25

Lehet, akad jobb ajánlat, én ezeket rendeltem:
/142754580242Fuvokak
Egyenes fej

Dakota25

/142754580242 - ez nem én voltam[#conf]

7d0it92

Egy ötlet .  ( remélem a gazda nem rúg seggbe)   Ahogy a talinál a jelentkezést szoktuk ( Copy past tal ) folytatni
Tehát az új plazmatulajdonosok  klubbja

Antal Gábor
Svejk
Dakota 25
Borvendég
Görbi
D laci
Piercing82.....

Ha mégis kiveri a biztosítékot akkor magánban is kíváncsi lennék a klubbtagokra

svejk

Milyen nagyok ezek itt!

A valóságban meg milyen picik. :)

svejk

Tény, hogy ennél bonyolultabb ármkört is visrosszajzoltam már nem egyszer csak az a baj, hogy lusta vagyok. :(

Amíg nincs baj - nincs affinitás. :)