Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

svejk

a p..csába, a Hollandoknál drágább lesz, pedig onnan tudtam volna hozatni...

rotaryfun

Univerzális, jó az aksi töltőre is :)

2rjw3gfi5

fogyó választék

Itt vannak a hozzá való különböző típusok, mindenkinek amit a pénztárcája megkíván...

rotaryfun

Azért jó lenne tudni hogy amit ott veszel azt ide vissza viheted e ? Ahogy látom a külföldi fórumok is ráugrottak a témára . Ez is olyan lesz mint az inverter. Egykor egy vagyon volt ma cukorka és kávé helyett azt adnak a szerszám nagykerben 1 komolyabb vevőnek.

svejk

svejk

Egyszer vettem 25 db tolómérőt a szomszéd városban mert nálunk már elfogyott.
Azokat abba a boltba kellett visszavinni.
(nem voltak rosszak, csak kikapcsoláskor nem őrizték meg az értéket, -no nekem olyan nem kell- húszat visszavittem belőle)

Virbo

Igen, tudom mit írnak. És azt is hogy kb ennyit is tudnak az "elterjedt" komperesszorok is. Vagy még annyit se... [#vigyor]

svejk

Az elején még talán belerakják az anyagot aztán szépen elkezdik kispórolni, az eladhatóság határáig.

2rjw3gfi5

egyenes pisztoly

Ha valaki gépre szerelné a "perkszájdot", itt van hozzá egyenes pisztoly, menetes csatlakozós mint a másik.

svejk

Egyébként meg fene sem érti az árképzést.
Anno vagy 15 éve vettem 2 db dupla akkus 18V-os -még NiCd-fúró-csavarozót tőlük, 14 körül. Sosem ment alább az ára, csak mindig valami apró pluszt raktak bele, aztán jöttek a lithiumosok.

Egyébként én megőrülök a lithiumosnál attól, hogy lekapcsol épp akkor amikor már csak egy kicsi kellene.
Olyankor a Ni-Cd-osnál még csuklóból rátekert az ember :)

svejk

Én már csak azért a háromezerért is szétcseszném az eredetit... aztán persze megrendelném a linkeltet. :)

rotaryfun

Akkor most megtudtam hogy az én Lidlis tolómérőm is rossz [#wilting][#rinya]

svejk

Egyébként az elektródának csak a közepe kezd el fogyni?
nem lehetne belepráselni AWI-s eéectródából egy darabot?
no persze ennyiért...

svejk

Ne tudd meg a cégnél ahol dolgozom TESA-k vannak ilyen kikapcsolós-felejtősek...
Én az első nap beleőrülnék ha olyat kellene használnom.

Egyébként én anno azokat a DRO láz idején vettem, oda aztán tényleg nem volt jó, hogy nullázott.
Persze meg lehetett mókolni, de ugye az már nem az igazi.

rotaryfun

Igen mert a lítiumosban van BMS és lekapcsolja az aksit, az NiCd nek meg az a jó ha szinte tökre lemerül töltés előtt ezért nincs védelem benne.