Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

d30xhrezp

Ez nem átalakított pisztoly.
Csak a kopó alkatrészek gyáriak.
Felhasznált anyagok: AWI gázterelő elektróda befogóval,lánghegesztő szára,vízvezeték hollander stb.
Ez azért nem annyira alap![#nemtudom]

fn47xk7ei

Ez már UCCNC-vel megyen . A THC is tesztelve lett persze még csak nyomógombokkal de tökéletesen reagált a z tengely nem úgy mint a MAC3-nál ahol csak párhuzamos porton keresztül működött .Persze még nagyon lassúra van állítva .

fn47xk7ei

A "Floating Z"-nek pedig egy kis pneumatikus munkahenger lett átalakítva . Egy kis mikrokapcsoló az oldalára ill. még egy a végére ami már végállásra van bekötve .

s7manbs8

A tegnapi hegesztésemről eszembe jutott, hogy azt is mennyire nehéz megoldani, az ív felvétlt meg ilyenek, gondolom itt is megzavarhatja az elektronikát.

Vagy odaragad a pálca, akkor mi van ?

jani300

s7manbs8

Van hegesztőgép építés topic is ?

jani300

Hegesztés, forrasztás   915   Csikarc - 2018-09-20 19:10:35

Talán ez ? [#integet2]

d46hvfrdr

Egy korábbi gépemnél a felületkeresés, tapintás így működött. A videón az első, korai beállításokkal látható a Z tengely referenciapont felvétele. Mach3-al ment a gép.
Nagyon jól összelehet hangolni a gépet a mach3-al.

sufnituning

Igen észrevettem a csalárdságot![#taps]

sufnituning

fn47xk7ei

Nekem sem volt addig gond a MACH3-al míg a THC-t nem próbáltam tesztelni , sőt még akkor is jó volt míg párhuzamos porton keresztül ment . Viszont átállítva ethernetes csatlakozásra  már nem kezelte az UP-DOWN jeleket , no ekkor gondoltam meg a váltást az UCCNC-re .

xg2w6ib9x

A vásárlói vélemény részt láttad ?
Igaz, hogy csak egy vélemény van, de az elég lesujtó.

"A termék kiválasztásának fő szempontjai:

A termék ára volt számomra kedvező.
De sajnos nagyot hibáztam.

Előnyök

Ezt a terméket amit én kaptam, NEM AJÁNLOM SENKINEK.
Hátrányok

Nem hejtáló teljesitmény van feltüntetve."

d30xhrezp

Igen,azt láttam,de gondoltam hátha van itt valakinek és tud mondani róla valamit. De már vettem egy Alfawed 50-est. Ez viszont a leírásban szereplő adatokat
Kicsit túl is teljesíti vágásban.Rendes pilot
ív van benne,és nem zavarja be az asztali számítógépet sem.
Így meg vagyok vele elégedve.

remrendes

Ez gondolom a "D" verzios, mert a sima az nem gyujtott be kontakt nelkul.
Elvileg mar a Jasicnak is van pilotos gepe.

xg2w6ib9x

Ez, ami neked van a PAC50M típus ?