Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Mondjuk eddig ilyen kicsi furatot nem kellet csinálnom csak 115mm-est, de abból vagy 20darabot 1.5-es lemezbe  

fifp6rjch

Az nem baj, hogy "kúpos", mert azon is felmegy. Hasonló szerkezettel tisztítják le festés előtt az oszlopokat, azok a csiszológépek is ugyanígy felmennek az oszlopra.

s7manbs8

Léptetőmotorról tengelykapcsoló szerűséget levenni milyen módon lehetne, ha 2 hernyócsavarral van ráfogatva, jól meg van húzva és mér valami ragasztás is igencsak van a menetben ? Talán melegíteni kell ? Nem tudom csak ötlet, mielőtt szétcsinálnám a menetét.. Kösz a segítséget, ha valakinek lenne. 6.3-as tengely, ja és még valami 6.3-ról 9.5 ös valami adaptert lehet kapni ?

000000000

Csak nem ragasztó tán?
Reméljük, hogy csak csavarrögzitő lötyi.
Ha megpróbálod kicsavarni, kiderül.

000000000

Én is mindig használok a hernyó csavarokhoz csavarrögzítőt. Ha megmelegíted, könyebben kicsavarható.

e7c897sd8

"ja és még valami 6.3-ról 9.5 ös valami adaptert lehet kapni"

Mire gondolsz pontosan?

svejk

Csak kötözködés végett az a két érték pontosabban 1/4" és 3/8". Inkább így keresd...

s7manbs8

Arra, hogy 6.3-as motor tengelyt 9.5-té alakítani.

s7manbs8

Köszi az infót, akkor melegítéssel megpróbálható, ilyenre tippeltem én is esetleg.

000000000

Sokszor használok Loctite638-as ragasztót is fémkötésekhez.Lehetetlen szétszedni. Egy kis meleget adok neki gázégővel és könnyen szétjön.

e7c897sd8

Passzentos, hosszában felhasított hüvelyen gondolkoztál már?

KoLa

De ha arra gondolunk hogy egy nagyvárosban,ekkora cuccal kell bicajozni! és ha találsz egy megfelelő kandelábert, akkor egy idő után vagy leesik a bringa,vagy nem tudod lehozni, ha lemerül az akksi, ami oda felvitte! ettől hatékonyabb egy kulcsos kerékpárzár, nem a számkombinációs! mert abból bármelyiket ki lehet nyitni 20s alatt!

3dfhfckk

Üdv corgon

Jól néz ki ez a ciklon porleválasztó. Azt szeretném megkérdezni milyen minta alapján készítetted?

s7manbs8

Nem, de most ezzel fogok álmodni, a sült libacombon kívül. :) Reggelre valami iszonyatos megoldásra jutok gondolom. :)

e7c897sd8