Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Ém sem látom .
amugy nagyon müvészi a rongy .
Tibor

3vv2btrhv

Ém sem látom .
amugy nagyon müvészi a rongy .
Tibor

000000000

Csatlakozom a kollégákhoz, azaz én is a rongyot tartom a "legművészibbnek".

ebalint

Melyik MÉH telepen készült a kép?

Motoros

Bocs hogy leszóltam a fotót és a művészi értékét nem fedeztem fel- persze ebben az eldúrvúlt rohanó világban ez nem csoda.
Úgyhogy álljunk meg egy pillanatra és merengjünk el maffia alkotásán, ezzel a fotóval bekerült a halhatatlanok közé, miközben ezt lehet, hogy még Ő sem tudja.

Motoros

A talira ezt a fotót kérném kinagyítva kitenni!
Célszerű lenne ha a címerünkben is szerepelne.

6dvb4peg3

Na de Urak!
Mire ez a sok cinikus megjegyzés? Nem biztos, hogy mindig azt kell vizsgálnunk mit látunk ill. nem egy képen, részemről értékelem az elszántságot, a hobbysta fából vaskarikát is elvet és legfőképp az igyekezetet, hogy ezt meg is szerette volna mutatni nekünk. Bár valószínűleg már úgy érzi kár volt.

Motoros

Teljesen igazad van! És tényleg bocs, nem volt kár, mert hiszen a fotóban megvan a lehetőség hogy értékké váljon, és azzá is lett.
Én például szivesen megvenném ha eladó

000000000

Fijjug!
Ne cikizzük szegény Maffit! Tényleg remekművet alkotott. A zártszelvényekből épített gépe is prímán műkszik. Lóvét keres vele! Nem művészet ui. aranyáron, spéci alkatrészekből gépecskét kreálni. Viszont vashulladékból és  mosogatórongyból  igazi kihívást jelent.

dg8n4i8x

Nektek nincs alul vízszintes gördítősáv amit elhúzva meg tudjátok nézni a kép másik felét is? Én látom a szíjhajtást is! :)

Kristály Árpád

Hallihó!
Azért a mércét tarsuk olyan színten ami mára elfogadott a Hobbycnc világában.
Semmi kifogásom a deszka modellelkel szemben, főleg ha valami extra dolgot csinál.
Az is igaz, hogy nem mindenkinek van olyan műhelye mint nekem, vagy általam igen nagyra tisztelt MOTOROS Kollégának!!!
Hallihó!

Motoros

Ha ez dicsekvés akar lenni akkor ez így egy kicsit büdös, ha írónia akkor viszont a saját műhelyedbe kotorássz és rakj rendet,van ott elég kacat, az én szemétdombomon én jól érzem magam.[#boxer][#gun][#violent][#falbav]
A nagy tisztelet viszont jogos[#schmoll2]

Motoros

Mostmár így gördítve a képet látom hogy ez egy vízszintes maró feltét amit pl esztergára tudsz szerelni?

000000000

Uraim! Nem értem ezt a felfokozott érzelmeket!
Szegény maffia1-nek nem adtunk lehetőséget a kép megmagyarázására (mit és hogyan kell látnunk rajta), e helyett egyből földbedöngöltük!
Most meg mindha mindenki mindenki felé kezdene vagdalkozni! Nyugalom!
Mindenkinek más a képessége, lehetősége és szabadideje! Nem vagyunk egyformák! [#love11]

Motoros

OK nincs itt semmi baj. Sőt örülünk, hogy van miről beszéni végre. Közösen felfedeztük a gördítősávot és a kép relytélye is mególdódni látszik.[#nevetes1]