Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Hali!

Kis méretű behúzómágnest keresek, van ötlete valakinek, hogy miből lehetne berhálni?
 Köszi!

000000000

Z tengelyre kerülne mint feltét, egy 'pontozót' mozgatna fel-le...

Halli!

ra8nsmk6w

Én a te helyedben egy mágnesszelep tekercsét és vasmagját használnám fel.Szinte bármilyen az iparban használatos feszültség (egyen- váltó)léteznek,teljesitményben is van választék.A tekercs lehet kör keresztmetszetü v négyzetes.A csatlakozás is megbizható,ipari minöség,bontható.
üdv
lovas gyula

Motoros

A Robotron nyomtatóban a margaréta fejen lévő betűket egy mágnes (szolenoid) püföli a papírhoz. Az egész 30x20 mm-es házban van, a  vasmag kb 8 mm-t mozog, a vége 3 mm átmérőjű. Talán ez jó lenne?

000000000

Talán...
Majd utána nézek.
Köszönöm a tippeket!

000000000

rc!
Gratulálok az új (Mechanika 11.) konstrukciódhoz! Inpozáns gép lett![#taps]

e7c897sd8

Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül lerajzolva a gravírozáshoz használható felületkövető (golyós orr)? Esetleg valamilyen egyéb módszer rajza?  

000000000

Erre én is vevő lennék! Sőt arra is ha valaki vállalná a megcsinálását.
Hali

000000000

Ez engem is felizgatna! De az még jobban ha valaki vállalná a legyártását, és igérem, hogy nem az orromat, hanem a zsebemet piszkálnám a végén.  
Üdv reátok grvírozók gyöngyei!

Kristály Árpád

Hallihó!
Motoros kolléga profi megoldást csinált!
Üdv.: Árpád

Motoros

Kösz Árpád!   Valóban tökéleteset alkottam.[#fogmosas]

000000000

Helló No ez az én maró mocim 4 sebesség + poti szabájzással!
Hogy tetszik fórum társak?

http://magiist.fpn.hu/Kepek/Maffia%20Mar%F3ja2006.jpg" border=0>[#fejvakaras]

000000000

Helló miért ijen ....... nagy lett a kép már megint elszúrtam!!??

Motoros

Legalább szóban mond el mit kell nézni, mert Én csak egy koszos rongyot,egy ócska tokmányt,egy fúrócsonkot látok 1850x1090 pixeles méretben amit fél óra amíg betöltök (persze ez az én egyéni szoc problémám).
Szerencsésebb  lenne ha csak egy kis ikonszerű képet tennél ide mondjuk 400x500-as méretben, és aki ezt a defókuszos fotót akarja nézni annak adnál egy url-t.
Várjuk a maró mocit a4 sebességet és a potis szabáLYzást! [#gun][#boxer][#confused]

000000000