Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Én postaládának szeretném.
Cd ki.....levél be
Az XP matrica pedig tök egyedivé teszi, ja és így még is csak jogtiszta a postaláda... :)

43pbwjg8s

Zoli!
Megengedem hogy tegezzél! (mint idősebb jogom van hozzá!) :)
Egyébként le van púzva a kor!
Tisztelni való dolog de nem ez a lényeg.
Mondjuk általában nagyobb tudást, okosabb embert jelent.
Akkor.... MOst ahogy elgondolokodok.... Akkor mégis én kérlek meg, hogy engedd hogy tegezzelek!

000000000

oké öcskös,csak nem akartam hogy esetleg ebbena cudar idöben stoppolni kényszerűlj!:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

43pbwjg8s

közben nézegetem a csapágyszámításokat.
A Te gépeden milyen orsó van és milyen csúcsnyomatékkal dolgoznak a motorok?

43pbwjg8s

Bocs!
És milyen csapágy! Ez is kellene!

s7manbs8

Nem CD, pont ezen akadt meg a szemem, DVD, ezen egyszer már végre megnézhetném a Star Wars legendás epizódjait, valahogy eddig még nem sikerült. Meg ahhoz képest, hogy két Jager-t adnak ennyi pénzmagért  egy nem túl forgalmas kocsmában, érdemes belefektetni.

besirkyjh

Azt mondtam ott leszek , meg oldom , van hozzá arcom rutinos utazo vagyok .

Késtem már le repülöt is mégis idöben ott voltam a helyszinen mert volt miért .

Hallod Tibi , nem hiszed el de ujjabb katalogus jött ( tegnap ) a Tamkertöl . Vigyek ?

KisKZ : nem nem nincs tegezés , elöbb a pertu .

Ez már nem is Hobby CNC találkozo lessz hanem banzáj .Buli van .

Mikor lessz a következö ( puhitom a nejem a 3 naposra )?

besirkyjh

Nem gyözök frissiteni a forumon .
4 X 22.14 szegény hálo .

000000000

Zolika,lépj át a csevibe,mert gáz lesz,érzem a levegöben!:)))

43pbwjg8s

Zoli bácsi!
Alkoholmentessel lehet?
Én má csak ilyen béna vagyok!

A gép csapágyazásod és motor adatok, valamint az orsó méretek érdekelnének!
Már tényleg csak az érdekesség kedvéért. Szeretném megnézni mit mutatnak a számítások, hogy mikor ment tönkre az egész. (mármint akkor, ha nem tudnád, és a géped sem tudná, hogy már régen tönkrement:) )

besirkyjh

A csapágyazást tölem kérdezed .

Hosszu lessz a válasz .

A perturol a csevegöben folyt .

43pbwjg8s

Igen.
Csak röviden ezek a lenti adatok érdekelnének.
csúcsnyomaték (mondjuk amihez a kupplungot választottad), a menetemelkedés, a menetátmérő, és a csapágy típusa.

s7manbs8

Tudom már, hogy mit akartam kérdezni. Egy tükör bevonatú (alumínium réteg) üvegdarabot szeretnék feldarabolni, egy hosszabb csíkot, olyan módon, hogy utána is jól nézzenek ki, és ne töredezzen le a szélük. Ezt milyen eszközzel lehetne elvégezni, milyen szerszámmal ?

000000000

most ezt tőlem kérdezed?az a korong amit anno kűldtem,azt űveg vágásra használták a megboldogult tungsramba,és szerintem megoldás lenne a problémádra!:)

s7manbs8

Akkor te küldted azt is ? Már rémlik valami, csak olyan régen volt. Csak úgy általában kérdeztem, hátha valaki tudja, nem felejtettem el megnyomni a válasz gombot, de köszi. Akkor ezek szerint essek neki mihamarabb. Csak annyi a poén benne, hogy darabját kb. 5-10eFt-ért adják az ilyen üvegnek, ezért nem próbáltam csak úgy belefogni. És ebből lesz vagy 10 db, de lehet több is, ha szépen feldarabolom.