Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Ezek megvannak.
Igy nem kerül semmibe.
Minimális átalakítással jár a csapágyházban és az adaptertengelyben.
Előkészületben nem hiba ha akár később, erősebb motorokhoz is használható lesz.

000000000

besirkyjh

43pbwjg8s

Basszus! (bocsánat) Te sem vagy már fiatal!

s7manbs8

Ne haragudj, hogy megszólítalak, csak az előbb felmerült egy régi tervem, a távcső mechanika építése, és te mint tervező, össze rajzolhatnál egy jó kis mechanikát, mint ahogy a Z tengelyedet is csinálod. Remélem lesz majd időd, ha a nagyján túl vagy a saját terveidnek.

43pbwjg8s

Hááát!
Nem nagyon értem, hogy hogyan is mersz ilyet tenni, hogy megszólítasz! :) :)
Később bezsélhetünk róla, de most a mechanikám a dologm. Nem csak a Z, hanem a teljes gép.
Egyébként gondolkodok rajta. lehet hogy teljesben közzéteszem majd itt modellestül rajzostul az egészet.
Hátha valakinek érdekes lesz. Legfeljebb amivel nem ért egyet azt javítja a maga szája íze szerint.
Olyan formában akarom kitenni, hogy az abból gyártahtó legyen bárki számára.

Hülye ötlet?

43pbwjg8s

Egyébként viszek egy közepes méretű fogaskerék párt is szombaton (sokminden más mellett).

besirkyjh

Hello

Ihattam volna sok mindent ( apa , öcsem , haver )  
de talán igazad van az lessz a legjobb ha azt irom hogy FÖLDIM .
Na most kössön bele valaki .

Ugy vagyok a korral hogy mindenki annyi amennyinek érzi magát ( ezért járok rövid nadrágban ) .

4um5b65d

Jó vóót az a papa, csak Péter nem vette fel a szemüvegét és nem értette elsőre, hogy a megszólítás baráti hangú volt és nem a kor előrehaladtát volt hivatott jelezni. Egyébként is Nádházi professzort nem abból a sértődős fából faragták. Mondhatni fasza gyerek....  
Na basszus én meg legyerekeztem... [#vigyor3]

43pbwjg8s

Jajj Te! Csak Nádházi kománk rádtitulált 60 évet lentebb. #6080 :) Vagy mást értettél helyette?

43pbwjg8s

Jahhhh uhhhh!
Most nézem! .... és meg is értelek ha félreértetted. A smiley lemaradt. Bocsánat!
Esküszöm hason merek majd csak elédjárulni. :)
Ezt vezekelhetem évekig....

s7manbs8

Jajj tervezőm. Mindjárt rendelek Svejktől egy szerinte apró gépet, ami csak CNC vezérlésre való. Nem is figyeltem van neki több e.

Ha olyan formátumot használsz, amit mindenki be tud tölteni, hasznos lenne.

43pbwjg8s

Én is adjusztálom a lehetőségekről (Adok Veszek topic)

A formátumról majd beszélgetünk, véleményeket kérni fogok. De ez még arrébb van.

besirkyjh

Kettönk közül én vagyok a lassabb ( ez a korral jár ?)

s7manbs8

Riasztónak a falra szerelve még így is kicsit nagy, de árban verhetetlen.