Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Közönséges vizes homok . Ez a digitalizálom forgatója volt , saját tervezésük marker jelek ,ez segíti az Ossza varrást ,

3vv2btrhv

RJancsi

Amszterdamban átadták az első 3D nyomtatott acél hidat.
Végül is az ötlet volt új, a több évtizede létező hegsztőrobotok végül is felfoghatók 3D nyomtatóként.

Szalai György

Hogy becézik a kicsi hidat? Vagy ez már felnőtt?
Jó hogy ez a technológia lehetőséget ad az ilyen nagyon emberbarátságos, organikus formavilág megteremtésére.
Már majdnem olyan, mintha a természet növesztett volna oda egy hidat. [#eljen]

RJancsi

A nagy ötlet benne (amit a cikk is kihangsúlyoz), hogy hagyományos hegesztőrobot "nyomtatta" ki. Szoftver kérdése, hogy monoton pályát jár be a robotkar mint egy autó karosszéria sorozatgyártásánál, vagy egy "szeletelő" által kódolt műtárgyat épít.

3vv2btrhv

Ki tudtam próbálni a menetes orsóval való homok esztergálást , működik !

3vv2btrhv

TBS-TEAM

Nagyon szépen alakul gratulálok [#integet2]
József

3vv2btrhv

Technológiai variációk .

3vv2btrhv

TBS-TEAM

Csak a képzeleted a határ [#taps] [#integet2]
József

jani300

A fiatalabb fórumtársakat kérdezném : ez , mi ez ? :)
Ma szereztem .
Egyébként ilyen még az én kezemben sem volt ,persze nem is vagyok öreg (annyira) :)
A koporsószög csak méretnek van ott , nem élek vele .

PSoft

Diszkrimináció??? [#kuss]

PSoft

Van már pld...virággal beültetett is?

jani300

Hümm .
Ezt azért már a mi korosztályunk sem igen használta , úgyhogy akár meg is fejtheted .
Van ilyened ? :)