Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Tipikus eset , amim van abból csináltam nagy forgatót .

3vv2btrhv

Kérdésem :ezt a szerszámot el lehetne profilosra készíteni ?
https://japaneseplastering.com/japanesetrowel/contemporary-trowels

3vv2btrhv

Igy , csak pont merőlegesen .

3vv2btrhv

remrendes

3vv2btrhv

Az ötlet : profilos legyen , ügy mint a késztermék oldala .Ez okoz most gondot nekem .

remrendes

Talan XPS-bol kellene vagni.

3vv2btrhv

Ezt szeretném .

PSoft

Ha már meg is rajzoltad...
Ezt, vagy ehhez hasonló eszközöket, akár 3D nyomtatóval is "pikk-pakk" meg lehet csinálni.

3vv2btrhv

Igen , már ki is próbáltam , de higgyél nekem a rozsdamentes lemez adja a tükörfényes felületet .Azt nem tudom még megoldani , hogy a nyomtatott profilra hogyan rögzítem a lemezt .

3vv2btrhv

PSoft

Jahhh...
Hogy az a része már meg volt!?
Én úgy gondolnám hogy "trombitalemez", -ezt a vastagságra értem- valamilyen epoxi ragasztóval a sablonra rögzítve.