Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

PSoft

Nem emlékszem hogy használtam volna és nincs is ilyenem...
No de, legyen ahogy először írtad. [#kacsint]
(na most aztán találd ki, tudom, vagy nem tudom) [#vigyor2]

jani300

Persze hogy tudod .
Egyébként Bilstein , a kép meg véletlenül fejen áll .
Elküldtem a képet a lányomnak is kíváncsi vagyok ismeri e .
(Motorszerelő , is )

3vv2btrhv

Persze , hogy lesz , de előbb a hölgyet kell megtalálnom akinek majd oda adom .

Csuhás

Fiatalnak érzem magam, valami ilyesmire gondolok:

g89ketty

fisrcxuk3

Bár én sem vagyok fiatal ,kezdő lakatos koromban gyüjtöttük ezeket a bogár emelőket. egy csövet ráhuzva nyomatónak használta nagyon sok karosszériás .Mai napig van nekem is.

jani300

Ez is hasonló célra lehetett használva .
De ehhez én akkor tényleg fiatal lennék .
Nyomatni nekem is van legalább öt wartburg emelő , az a menetes , kúpkerék áttételes frankó :)

fisrcxuk3

Olyanom is van !Pedig tizen éve már nem gubizom,csak viszek a méh-be.(Késöbb meg készítettem egy hidraulikust ,amit egyszer használtam is már pár év alatt)

jani300

2 vagy 3 éve vettem magamnak karácsonyra egy 10 tonnás hidraulikus készletet ,én már kétszer használtam ...
Kész a huzatópad , három ésfél küszöbszorító , lánc toldó kettő , láncok. de talán abba is hagyom már a dolgot .
De szerettem volna ezeket .örülök neki ,kész :)

3vv2btrhv

Elkészültek az aranyozott koptatott felületű tárgyaim.

PSoft

No így már...jobban tetszenek. [#eljen]

designr

Ezek nagyon jók lettek..

3vv2btrhv

Igen , a képkeret készítésénél használtam ezt a stílust .Igy legalább megmarad a tudásom .

ywathzay

Szép, piac van rá?