Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

jani300

A csecse ? :)
Tudod mi ugrott be most , ez már lassan a harangöntésre emlékeztet :)
De nem néztem végig a videót .

PSoft

[#ejnye1] nahhh! [#kacsint]

Engem valahogy...nem "emlékeztet" a harangöntésre.
Talán azért, mert még...nem öntöttem harangot. :)

PSoft

De most, keresek/nézek harangöntős videót. :)

Szalai György

3vv2btrhv

Ezt a technikát kellet nekem 1 éves mintakészítőként megtanulnom , de nem volt ilyen cse[#nyes]cse  az oktatóm .

Rabb Ferenc

Ez nem is CNC! Sem Fusion360, sem szervóhajtás, sem speciális függvények... Csak egy jó kondícióban lévő szaporán lépkedő biorobot aki valós időben végzi a munkáját [#integet2] Lehet, hogy napi egy marék rizsért [#rinya]

PSoft

Szinte hihetetlen...
Ennyire kiemelné a domborulatokat a napi egy marék rizs? [#smile]

jani300

Itt a videón "álharang" a késztermék .
A domborulatok pedig viaszból vannak :) (nem rizsa)

Rabb Ferenc

Na meg az edzés a malteros vödörrel [#nevetes1]

remrendes

Ez mukodne samottal is?

jani300

https://www.patreon.com/posts/41672326?fbclid=IwAR0WhTQZALVnwhV3t44Qa1myNGWquYfT282moI0BZRFnxJxcG_ltwgQhcN8

PÁR NAPJA TALÁLTAM ,CSIGALEVÉL SZERKESZTŐ .
Leszedettem a gyerekkel mert béna voltam hozzá.
Excel tábla azt mondja .
Tök jónak tűnik ,tetszik .

Lacibácsi

Köszi a csigalevél szerkesztőt! Jól jöhet még. [#kacsint]

3vv2btrhv

Formálódik a gépecském , már tudom a sablont mozgatni trapéz menetes  orsóval .Termékeim vele .

TBS-TEAM

A végén csak lesz rajta motor is [#nevetes1]
Alakul, a végtermék szuper [#eljen]
József

Szalai György

[#taps]

Az a függőleges "nem fa darab" az milyen anyag? (Kerítéseket látok hasonlóból építeni.)
Az alsó fekete-fehér korongon lévő kódoló minták mi célt szolgálhattak eredetileg?