Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

De pont a használat közben jöttek ki az ergonómiai problémák a biztos fogas es a stabil tartás hiánya .Ezért lenne jó a bevált gipszes eszközök nyél kialakítása .

remrendes

Ez esetben lezervago.

3vv2btrhv

Mi lehet ennek a magyar neve? A falat dekoralja vele.

3vv2btrhv

somma

Már láttam ilyet, zöldben, Műanyag lábtörlő volt. (jó néhány évvel ezelőtt!)

somma

3vv2btrhv

Köszönöm . akkor ebben az irányban keresem .  [#taps]

VViktor

Szia Tibor. Lehet láttad már,de ez is a te érdeklődési köröd.
https://www.youtube.com/watch?v=7ILCaZjpnjs

2ni23j35s

Szia Tibor
Megnéztem a sablon simítót. Megvan az ív és a forma  műanyagból. Ezután egy 30 - 35 mm széles rozsdamentes lemezt csíkot ki kell hajtogatni erre a műanyag mintára. Ha a felületet jól simítja, akkor kell kitalálni, hogy hogyan lehet stabilizálni, milyen tartóelemeket kell a lemezre hegeszteni, hogy  arra egy stabil fogantyút lehessen szerelni, úgy, hogy miközben dolgozol vele stabilan tudd tartani, és a lehúzott anyagot a simítási felületen tömörítse, egyenletes sima felületet hagyva maga után.

3vv2btrhv

Meg fogom építeni , ismertem már régebbről . [#eljen]

3vv2btrhv

Igen pont ez lenne a lényeg .

3vv2btrhv

Forgatós sablon gépezetem , a gumi ki lesz töltve betonnal .

3vv2btrhv

Kezd a szerszám alakulni .

3vv2btrhv

Fogok nyomtatni láb készítő szerszámot .

sufnituning

Ez úgy néz ki, mint egy röfi,
azt a két alsó lábat le is vághatnád.
Tiszta Mazsola.