Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

D.Laci

RJancsi

Ha lesz felesleges 1 millió Forintom akkor elgondolkodom rajta.[#fejvakaras] Most csak egy gyöngécske 3 fázisú csörlőféleségem van. [#nemtudom]

svejk

Hát úgy... nagyjából. :(

Jobban jársz a próbával, úgy is hallod mi a sok neki.

jani300

Mondhattok amit akartok ...
Elég közel áll ez a kapálógéphez ,amit én találtam ki :)

RJancsi

Kisrepülőkhöz létezik egy comó fajta "Aircraft TUG" vagy "Aircraft towbar".
Ez pl. akkus "csavarbehajtós".

jani300

[#eljen]

Hogy is mondjam [#nemtudom]
Gyerekjátéknak elmenne ,felsőbb kategóriásnak .
Borítékolható hogy simán kézzel is tolhatná azt a repülőgépet .
Érdekes ez a mai világ , gondolom a sima lapátra is van hasonló kisgép :)

RJancsi

Volt szerencsém 10 évig kézzel húzni-tolni repülőgépeket, a hazai "szokásoknak" megfelelően füves pályán. Természetesen lehet így is, bár némelyik 4 személyes gép feltankoltan piszkosul próbál ellenállni a mozgatásnak. Ilyen motoros úri huncutság persze nem volt, de amennyibe egy repülőgép tárolási díja kerül, repterenként egy-két ilyen vonszoló szerkezet biztosan beleférne a keretbe.

jani300

[#t179p16149#]
Ehhez kapcsolódva kutakodtam kicsit , találtam ezt azt .
A lassító áttételből kiálló kihajtó tengely átmérő 50 , csak úgy viszonyításképpen .

És valahogyan kezd megváltozni a látásmódom .
Most azt látom hogy valami eszement telepakolt vagy 30 négyzetmétert , mindenféle vacak vassal :)

Vetesi75

Az áttétel alatt pedig a leendő szalagfűrészgéped tálcája?

jani300

Igen .
Nem leendő ,csak javítandó .
Gyári gép , csak a hajtókerék hiányzik a hajtóművel -

PSoft

"Ezt nézd meg Lali" jahhh, nem Lali...Jani! :)

jani300

Még vissza is pörgettem annó ,de nem tudtam rájönni mi is az valójában :)

PSoft

A filmből is csak annyi derül ki...egy komoly "vas", ami milliókat ér. :)

Csuhás

Valami rozsdás hajtómű, mezőgazdasági gép, vagy akár marógépé is lehet, amire még egy kellékes rászerelt egy teljesen oda nem illő alu hűtőbordát.

Lpeti11