Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Ez szerintem is így van. Ha egyébként a kialakítás aránya gondoskodik a keresztbefordulás minimalizálásáról.
Csak hogy ez Hobbyban ritkán valósul meg.
Az okát abban látom, hogy helyhiányra hivatkozva igyekeznek a kocsikat egymás mellé építeni, így kihasználva a sin hossz adta maximális mozgás utat.
Így is létezhet az a kis erőigényű és tűrés igénytelenségű megmunkálás, ami még épp elvégezhető, zavaró keresztbefordulás nélkül.
Talán ettől csak Hobby.

Sokat javulhatna a helyzet, ha hosszabb sínt használna, (vagy csökkentené a munka utat) és széjjelebb tolná a kocsikat.
A négy kocsi által meghatározott téglalap oldalarányai miatt kevésbé fordulna keresztbe.

Nagy Csaba

köszönöm az észrevételt mindenkinek megnézem összerakva, hogy mennyire csavaroik és eldöntöm hogyan tovább! szélesíteni is tudom a két csapágy távolságát.

remrendes

Azzal nem teszel rosszat.

000000000

"nem az orsonak lenne feladata, hogy a megvedje a mechanikat a csavarodastol."

Pedig tulajdonképpen ez történik.
Ez pedig abból következik, hogy egy szerszámgép mechanikát egy tartószerkezetként lehet modellezni, ahol a forgácsolási, dinamikai erők hatnak bizonyos támadási, felfüggesztési potokon, amikből hajlító és csavaró nyomaték keletkezik. Erre pedig deformációval válaszol a mechanika, hiszen nincs végtelen merevségű tartószerkezet. Ezt a deformációt lehet méretezéssel, optimum kereséssel minimalizálni.

A mozgatást végző orsó (vagy fogazott szíj, fogasléc) pedig ezeket az erővel kapcsolatos pontokat alapvetően módosítják, hiszen nagyon nem mindegy hogy pl. egy "befogott tartó" az alapmodell vagy egy kéttámaszú (azon belül is csuklós vagy merev végpontú a tartó modell. Nagyságrendi deformáció különbségek különbségek adódnak egy azonos geometriájú, anyagú gépváznál csak azáltal, hogy milyen az alapmodell típusa és hogyan választjuk meg a keresztmetszeti tényezőket.

Persze a hobbysta élete szép, és a boldog, mert keveseket érdekelnek az előbbi ok-okozat, műszaki tény összefüggések, vagy nem is tud ezekről. "Működik az a gép", oszt jó napot.[#nyes][#conf]

Nagy Csaba pedig dicséretet érdemel, mert elgondolkozott ezen a súlyos gépészeti probléma körön, és próbál valamit kihozni a legkedvezőbb esetre.[#eljen]

mex

" "Működik az a gép", oszt jó napot."

Bele is betegednél, ha nem ilyen nagyképűen reagálnád le a dolgot...
Azért még a csicsavilágot hozzátehetted volna.

000000000

Sajnálom, hogy a sok fontos műszaki tény információ, szemlélet megértése helyett csak egy ilyen téves, elfogult, személyeskedő, szubjektív véleményre jutottál.

mex

Engedelmeddel tovább idéznélek: "Persze a hobbysta élete szép, és a boldog, mert keveseket érdekelnek az előbbi ok-okozat, műszaki tény összefüggések, vagy nem is tud ezekről."

Ugyan hogyan jutottál erre a megállapításra? Természetesen mérnöki elefántcsont-tornyodból alátekintve más a látvány, de úgy gondolom sok építő elgondolkodik a gépe tervezésekor, hogyan is tudná minél jobban hasznosítani, kialakítani a meglévő anyagait figyelembe véve a konstrukciót. A hibákból pedig tanul, de ezért hobbi.

PSoft

Én azt mondom, hagyjátok egymást.
Ebből megint csak...véget nem érő vita lesz.

Nagy Csaba

nem vita indítónak szántam. de már sokat tanultam a dologból. Úgy tervezem meg a géptalpat hogy később még 1 lineár sin is aláférjen és akkor dupla erősítés lesz még szebben fog tudni csúszni egyenlőre megépítem és elkezdek tanulni marogatni vele. De az elmondások alapján már látom mi lesz itt a hosszútávú probléma mire kell figyelnem.

nagysam

Én a mellékelt oldalt elég tanulságosnak gondolom a tervezéshez. Szerintem egy jó mankó lehet a képeivel, adataival
https://www.cnc-step.com/cnc-mill/

jani300

Nem tudom ide illik e a legjobban ,de nem tudom hova írjam .
Volt itt szó régebben táblalemez anyagról .
Használok piros alapozó színű anyag hulladékokat ,nehezen fúrható ,igen szívós valami .
Most találtam róla adattáblát
Típus :  S235JR+N
Csak azért írom mert már volt erről szó és a megmunkálhatósága alapján egyáltalán nem biliacélnak tűnik !

sanyi84

Pedig... Ez ötvözetlen szerkezetiacél, normalizált.
Valami ott nem kerek.

Vetesi75

Szerkezeti biliacél kategória. Nem soroljuk a kitűnően forgácsolható anyagok közé - nyúlós, ragadós, takony. Éles szerszámmal, kis előtolással jellemzően folyóforgácsot ad, nagyobb előtolásnál és komolyabb forgácskeresztmetszetnél általában élrátét is keletkezik, de ekkor legalább meg lehet töretni a forgácsát. Nem szeretjük anyagminőség. A hegeszthetősége jó.
A piros oxidszerű bevonatnak úgy tudom a lézerezhetőség szempontjából van jelentősége. Akár csalóka is lehet, mert felénk a Domex700 és a Hardox450 is hasonlóan néz ki.

jani300

Teljesen igazatok van !
Megnéztem ma  vaskereskedésben ,amit írtam az sima laposvas és egyéb anyag .  
Valószínűleg valahogy ráragadt   egy másik tábla címkéje az általam kedvelt anyagra .
Akkor  még mindig az van hogy nem tudtam beazonosítani az anyagminőséget ...

jani300

A tulajdonságai alapján a hardox hoz áll közelebb , de nem találtam még mindig rendesem olvasható címkét rajra .