Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

ecp4rs0md

Folyamatosból szakaszos forgómozgás, tegnap bontottam szét ezt a hajtóművet,hogy mégis mi a megoldás...

zozo

zozo

Nem tom, miért csak egyet tett be, akkor így linkelem inkább
cnc témák

zozo

Bocs, feladom. Csak a regisztráltaknak mutatja.

PSoft

Ma, olyan..."elit" délutánom volt.:)
Bak-elit délután.[#nyes]
A marógépet se volt kedvem fölszerszámozni, na meg összeporozni, így...maradtam végig az esztergánál.

szf

PSoft

Csomagoló, fóliavágó/hegesztő szerszámokra, vágószál végszigetelők.

Szalai György

Mi az anyag?
Textil bakelit, esetleg üvegtextil bakelit?

PSoft

20 mm vastag, textil bakelit táblalemez.

2am4nwzib

Egy fafaragási(marás) módszer , kifinomult részletekhez.

svager

hidraulikus satu [#nyes]

xt79ipd3

Ez csak addig jó, míg nem ereszti orrán-száján az olajat. [#nyes] Ráadásul minden anyagbefogásnál alaphelyzetről kell pumpálni. Érdekességnek jó, de nekem nem kéne.

sufnituning

Lehet, hogy nem kell alaphelyzetről pumpizni, mivel a tehermentesítő szelep bárhol zárható-nyitható, de [#nemtudom]én is maradnék a hagyományosnál, amellett présnek kicsinek tartom.

remrendes

Egyszer probaltam 4db 30t-s hengerrel rogziteni egy daralo rostajat, de kis ido utan kilazult a kotes. Szerintem ez erre is alkalmatlan.

tibs

A hydrós satut már feltalálták.
Sokkal egyszerűbb és tökéletesen működik.