Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

jani300

De van hetek óta a kocsimban egy ,eszterga szánszerkezet .
Aranyos , fixen rögzíthető hosszánnal , keresztszánnal , hiányos kéziszánnal .
Alapjában semmire való ,szép műemlék .

s7manbs8

Van ilyenre valami könyv, ahol ezt mutatja hogy kell neten ? Linket tudnál mutatni, megnézném szívesen, hogy is kellene ezt, ha nem marok egyet gyorsan bakelitből pl.

s7manbs8

Ha majd találkozol vele megmutathatnád, ha megkérhetlek.

jani300

Csuhás könyvtárában ,marós ,gyalus szakkönyvben szerintem találsz ,infót ezekről .
Szeretem nézni a netes dolgokat is ,de példát onnét most nem tudok .

jani300

Felrakom én ide , ha nem rúgnak seggbe érte .
Nemsokára szívesen . De nem sikálom :)

s7manbs8

Én nem vagyok szépmániás, nem zavar , ha csúnya. :) De ha szégyellenéd privátban is küldheted a kinézetét.

s7manbs8

Köszünüm, megnézem, hátha van ott anyag. Kicsit most ráérek pár napot azért indultam be annyira. :)

jani300

Nem loptam ,miért szégyellném :)

jani300

Parancsolj !
Egyébként egy ismerős nemrég cserélte le a régi házi készítésű kis esztergáját egy ehhez nagyon hasonlóra .
Még örülni is tud neki . Látta ezt is .

s7manbs8

Köszi, ez milyen fajta lehet ? Gyártó  évjárat, stb ?

vjanos

Tyű de furcsák rajta azok a húsdaráló tekerentyűk :D

jani300

Szerintem ez közel jár a századik évéhez , és eredetinek gondolom a "tekerentyűket" is .

jani300

Attól még hogy nem láttál ilyet , létezik pedig .

jani300

Ehhez még hasonlít is .

PSoft

Hasonlít, hasonlít, de ezen...
Hol kell a cérnát befűzni?[#nevetes1]