Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

svager

Nem cikizés,de ezek az öntvények nem valmi jó alapanyagok.
Tele vannak zárvánnyal,durva a szemcseszerkezete az öntvénynek,és egyenletlen a mínősége az anyagnak,de ha hántolod majd meglátod.
Inkább valami szerszámgépből szerezz egy darabot.

jani300

Öntödei hulladék . Tagolt , bordázott aknafedlapok ,és jó nagy bonyolult hajtóműházakkal együtt volt , gondolom ugyan az az anyaga .A beömlőt lefűrészeltem róla , azt nem akartam megvenni . Szép egyenletes anyagnak tűnik ,ahol vágtam . Nem az én bulim ,csak anyagot szereztem .
Ezer pár száz forint az anyagköltség , nagyolás után kiderül milyen is valójában .

PSoft

Ezek szerint, Te fogod megmunkálni?[#eljen]

zozo

Láttam én már öntvényt is vetemedni forgácsolás után...

jani300

Nem én csinálom . Több mili ráhagyással ki kell rakni az udvarra tíz évre . Nekem így is tanították .
Persze ha szorít az ötéves terv , és két év alatt muszáj befejezni , akkor ...[#nemtudom] . Rázogatás , mesterséges öregbítés , az is lehetőség [#integet2]

jani300

De ha valaki szeretne MVE vagy EU ból darabot vágni megpróbálhatom elintézni :) Kivan nagyolva ,a törőben ...
A "T" nútosokall meg nem is borzolom a kollégák idegeit .
Nekem elég volt hogy erről lefűrészeltem egy 4 kilós beömlőt . Útban lett volna , nehéz csomagolni ,ha marad .

ra8nsmk6w

Szinte minden esetben megtörténik ha megbomlik a felületen a kéreg folytonossága. Igazán akkor szemetünő (nem is kell mérni) Ha az egyik oldalát megmunkálod.
Bosszantó, de számolni kell vele. Az igazság az, hogy az öntvény az úgy jó ahogy van.

cz7ib6jxf

Ami azt illeti, elég macerás egy megoldás.
Aki megelégszik a forrasztással is, (mert többnyire miért is ne elégedhetne meg) annak ajánlanám a SZUPER EVIPASS nevű "csodaszert". Egyetlen csepp és úgy fut az ón ezeken a felületeken, mintha mindig ezt gyakorolta volna :-)
Sok helyen kapható. A Házak áruházában én 400 Ft-ért vettem 1000 ml-t. Ebből egy darabig lehet csepegtetni.
Ja, és egyébként fémfelületek passziválására használatos; foszforsav és bórsav elegye.
A lényeg, hogy elég hőkapacitással és hőmérséklettel rendelkező pákával és gyorsan történjen a forrasztás, mert akkor maga az akku a forrasztást követően is alig lesz melegebb, mint a kézmelegség, tehát biztosan nem tesz kárt benne.

000000000

Saválló és rozsdamentes cuccokat forrasztani folyasztószer nélkül csak óngurgulázás a felületen.
Az általad írt rozsdamaró rozsdaátalakító szer főleg Foszforsavat tartalmaz ezért tudod forrasztani utána.
Mi a savállóhoz 85 %-os élelmiszeripari foszforsavat szoktunk használni a rézcsövekhez alkalmazott forrasztóanyaggal.  
De a 60/40 ón ólom forrasztóanyag is tökéletes hozzá.

keri

Meg mondtál valami étkezési savat, hogy az is milyen jó, csak már elfelejtettem mi volt az....pedig néztem is hogy kilója 500forint.

keri

Ja, hülye vagyok, itt írod [#circling]

kaqkk007

öblítsd le colával ...[#vigyor3]

keri

És a kicsapódó cukorréteg a forrasztás közbeni oxidáció ellen is jó...vagy nem mert ráég :D

svejk

Hogy szoktátok a lineáris kocsik nehezen hozzáférhető zsírzógombjait kivezetni?
A 15-ös kocsikban M4-es menetű a zsírzógomb, sajnos tudtommal nem létezik M4 / 4 mm-es pneumatikacső  idom.
Utoljára amikor ilyet csináltam M5/4 mm-esekre vágtam át metszővel M4-esre a menetet, de elég határeset maradt a falvastagság.

szf

Közelemben a helyi erők M4/M5 KB-s átalakítokat csináltak és abba tekerték a pneumatikus csatlatlozót.
Szegény ember vízzel gőz.[#kacsint]