Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ezt én is művelem, csak épp a kollegákkal az üzleti fejelsztéseket, mert ha az megsemmisülne...[#falbav]

000000000

Vegyel verbatim lemezt. Eredetit. Meg vannak diagnosztizalo programok, aztan egybol kiderul, hogy a tdk nem is tdk, stb...
A hdd-nek meg a ki-be kapcsolgatas tesz rosszat. Folyamatos uzemben tobbet birnak. Szunetmentes, minosegi tapegyseg, stb. Ez mind-mind a javukat szolgaljak.

000000000

Azt kifelejtettem, hogy vannak ilyen dvd adatmento programok. Probalkozz veluk. Ha regebben rendesen olvashato volt, stb, akkor meg van ra egy kis sanszod.
Persze mi besz*ptuk, a sajatunkat nem tudtuk visszahozni. Pedig ott alltunk es vigyorogtunk Hayden paripaja mellett erosen...

bmejdz9nu

István.  
Kitaláltam a tökéletes adatvédelmet neked!!! (gondolom kapcsolási rajzok stb...)
Felteszed az Ftp-re (van 20G hely..) és aztán mindenki lementi... és akkor ha elveszik valmid csak szólsz mi kell...[#dumcsi]

000000000

bmejdz9nu

Sőt.. még fejlesztenének rajta... segítenének... biztos noszogatás nélkül is arhíválnák a fórum tagok...[#nyes]

dg8n4i8x

Sziasztok!

Tudtok olyan céget ahol kerámiagyűrűs szimeringet forgalmaznak? Vízpumpába kellene.

000000000

Chopper-rel kiegeszitett es egyszeru hagyomanyosan  leptetett motor elmeleti nyomateggorbere lenne szuksegem mihamarabb! Unipolaris erdekelne elso sorban.
Valahol van itt az oldalon is, de nem talalom a francert se...

bmejdz9nu

Csak egy kérdés... ezt mire és hogyan használják:

http://www.rdgtools.co.uk/acatalog/42211.jpg" border=0>

000000000

Kristály Árpád

Hallihó!

Szerintem lefogató illetve szórító..., különböző stifteket tesznek béle.... és a másik dimenzióval szorítják le..., de lehet akármi is!

bmejdz9nu

Igen ez valami "ezredes" pontosságú valami...

bmejdz9nu

Köszi. Én s valmi ilyesmire gondoltam... de azok a lukak?

000000000

Keresztul mehet az alateten a lefogato csavar, ha a munkadarab megengedi.