Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Arany János

Sziasztok! Először is elnézést kérek mindenkitől!!!
Úgy látom sokkal nagyobb kavarodást okoztam mint szerettem volna!
Tibor45!
Szinte pontosan ez az eredeti elképzelés! De, mint a prototipusoknál általában, a legvégén jelentkeznek a problémák, és a határidő az határidő. Ezért kértem a véleményeteket!
Árpád!
Azthiszem Balu félreértett valamit: a "kekeckedés"-t rám értetted. Ha a megszólítás miatt, akkor elnézésedet kérem!!! Tényleg nem illik idegenekkel viccelődni! Ha az állandó ellenvetéseimre gondolsz, csak igyekszem felkészülni! Nagyon rossz, ha minden elkészül időben és a végén rohammunkában kell a módosításokat elvégezni!
Balu!
Természetesen érdekel! Mivel ennyire "otthonvagyok" vezérlés témában, még egy villanykapcsoló is érdekelne!
Még egyszer elnézést kérek, ha valakit megbántottam!    

3vv2btrhv

Sziasztok
Pemtium 4 alaplapba hava kell dugni és pontosan melyik lukba a fölhalgatos mikrofont hogy camstudio használva  közben rábeszélni tudjak  .
Ha lehet még ma segitsetek mert most tudnám csinálni a artcampro magyaritást .
Tibor

sasi

Szervusz Tibor!
Mivel az alaplapok sokfélék, csak annak pontos ismeretében lehet a lukakat felismerni. Persze az is lehet, hogy a számítógép házán is fel van tüntetve, ha a szerelő az alaplaphoz adott csatlakozó táblát behelyezte.
A feliratok hiányában így tudsz boldogulni: Sajátgép/vezérlőpult/hangok és audióeszközök lapot megnyitod, majd a Hangok fület választod. Ott az Alapértelmezett hangjelzést kiválasztod, és nyomogatod a tallózás melletti lejátszó gombot, miközben a fejhallgató „SPK” jelű dugóját a gép hátulján lévő lukakba próbálgatod mindaddig, míg nem hallod a hangot.
Ha ezzel megvagy, következik a mikrofon, ezt a Hang fül segítségével tudod megkeresni, beállítani.
Szép napot!

3vv2btrhv

3vv2btrhv

sasi
amikor összeálitoták a gépemet én kértem hogy ne legyen hangkártya , mert zavarja a Mach progit !
Azt csináltam amit irtál és az egyik dugohelyzetben van recsegés amikor bedugom de hang nincs . hol lehetmég állitani a hangot ?

sasi

Ma már nem nagyon van olyan alaplap, melyre ne integrálták volna a hangkártyát, legfeljebb a meghajtó programot nem telepítették hozzá. Ezt a Vezérlőpult/Rendszer/Hardver fül/Eszközkezelő, ebbe a Hang, videó és játékvezérlők. Egy lista jelenik meg, ha nincs telepítve a driver, sárga felkiáltó jelet látsz, ilyenkor a géphez adott lemezről telepíteni kell a meghajtót.

3vv2btrhv

Szia  
ez lessz a probléma !!
megprobálom

3vv2btrhv

sasi
a mikrofont képtelen vagyok életre kelteni !!
és nem tudom le elenörizni , hogy nem hibás - e
Tibor
hangom már van

sasi

Nézd meg a Hangok és hangeszközök beállítása lapon, Hangrögzítés – Hangerő gomb, és itt a megjelenő ablakban a mikrofont kell kiválasztani. A hangerő ikonnál is (képernyő jobb alsó sarka, kettős kattintás) nézd meg, engedélyezve van e a mikrofon.

3vv2btrhv

Sziasztok
felraktam a felhasználok mappái Hunka tibor ? video : stl22 alatt egy proba videot.
hangot nem sikerült csinálni, mert csak ha erösen belefulyok a mikrofonba akkor reagál de hangot nem rögzit!!

000000000

Tibor! Ez nagyon jól sikerult! Már megint okosabb lettem! Ilyen videók nagyon sokat segítenek. Egész nap olvasom a mikrofonos problémáid, olyan mint egy rossz álom, szaladnák, de nem tudok. Cseh az XP-m, egyszeruen nem tudok segíteni, bár tudom, hol kellene beállítani, de nem tudom elmagyarázni a lépéseket.  
"Držím Ti palce!" Ez azt jelenti- Szorítok Neked! - de nem biztos, hogy jól értelmezed (nem a WC-re gondoltam). Látod a buta tót, se magyarul, se szlovákul nem tud rendesen!
Sok sikert és nagyon várom a kovetkezo videót![#taps]

3vv2btrhv

Sziasztok
A MOKUSOK SZTÁJKOLNAK A SZÁMITOGÉPBEN  
Tibor
UI: csak azt nem tudom mik a követeléseik

3vv2btrhv

Kerek egy web cimet ahol magyar nyelvü weblapkészitö progit lehet letölteni  
Tibor
SÜRGÖS

D.Laci

Az "Office" progigban tudsz szerkeszteni weblapot... world. openoffice stb.  
Vagy néz szét itt:http://honositomuhely.hu/" TARGET=_fnew>Honositóműhely

3vv2btrhv